Het heerlijke weer in het buitenland is een grote verleiding om ooit Nederland te verlaten of tenminste een vakantiehuisje aan te schaffen, mocht de portefeuille het toelaten. Daarbij komt ook nog eens dat je in het buitenland boven op deze lekkere temperaturen niet veel hoeft te betalen voor een woning met twee slaapkamers en een zwembad.

het Spaanse appartement in Murcia is in december af

Voordat je al je koffers hebt ingepakt en afscheid hebt genomen van je familie, willen we je vast attenderen op het feit dat de woning waar we het over gaan hebben nog in aanbouw is. Naar verwachting wordt in december van 2022 het complex pas voltooid. Dan vraag je je natuurlijk ook af waar je de woning zich bevindt. Nou, de woning bevindt zich in het zuid-oosten in Murcia. Dit is ook dichtbij het bruisende Alicante, een prima ligging als je het ons vraagt.

Spaanse droomappartement

De woning heeft de beschikking over 78 vierkante meter aan woonruimte en dat resulteert in een vierkantemeterprijs van nog geen € 2200. Op gewilde plekken in Nederland kan je dat bedrag haast verdrievoudigen.

Spaanse droomappartement

Het Spaanse droomappartement ziet er vanbinnen ook alles behalve verkeerd uit. De moderne inrichting geeft je een luxe gevoel en beschikt over een knusse woonkamer met een keuken met keukeneiland eraan vast. Elder zijn er nog twee ruime slaapkamers.

Oasis Beach Complex met zwembad en mini-golf

Maar het unieke aan het wonen op het zogeheten Oasis Beach Complex is de prachtige omgeving waar je een zwembad deelt met andere bewoners evenals beschikking over de fijne natuur in de gemeenschappelijke tuin en de mini-golfbaan. En nog andere activiteiten die je echt een vakantiegevoel kunnen geven.

De woning is voor jou voor een bod rond de € 170.000, valt reuze mee toch? Bekijk via deze link het Spaanse droomappartement via Funda

golfbaan Spaanse droomappartement