Spaanse invloeden in Badhoevedorp? Ja, het bestaat. Klinkt wellicht wat tegenstrijdig, maar wat ons betreft ligt het er spectaculair bij. Je eigen stukje Ibiza in Badhoevedorp met een tuin op het westen van 484 m².

Gerenoveerde ‘bungalow’ in Badhoevedorp

Bungalow klinkt wat oneerbiedig, want deze uit de kluiten gewassen villa is luxe, modern en beslaat 283 m² aan woonruimte. Daarbij mag het perceel van 911 m² er ook zijn. De eerste stenen werden omstreeks 1967 gelegd, terwijl het recent luxe en hoogwaardig gerenoveerd met onder meer een gloednieuw dak. De wit gespoten buitenwanden en het grote hek rondom het perceel maakt het plaatje helemaal af.

Moderne stijltrends

Visgraatvloeren? Check. Neutraal kleurpatroon? Check. Strakke lijnen? Check. Alle moderne trends zijn van de partij. Door middel van deze prachtige materiaalkeuzes, en bijvoorbeeld de hangende openhaard in de living, adement de bungalow luxe, smaak en comfort uit.

oprit Badhoevdorp

Via de entree gelegen onder de overdekte carport betreedt je de gelijkvloerse villa. In de rechtervleugel van de woning bevinden zich twee slaapkamers met eigen badkamers voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel.

Centraal in de woning ligt de patio met grote raampartijen voor extra natuurlijk licht en een boom voor een extra vleugje sfeer.  Na het openen van een bronskleurige stalen deur kom je uit in de woonkeuken van 20 m² met diverse inbouwapparatuur van de meest hoogwaardige materialen.

patio

Aan de tuinzijde ligt de ruime woonkamer met zicht op de tuin en te bereiken middels grote schuifdeuren. De tuin is fraai aangelegd en voorzien van een zwembad met jetstream die wordt verlicht door de verschillende spotjes en installaties.

Badhoevedorp tuin

Aan de rustige tuinzijde bevindt zich de master bedroom voorzien van inbouwkasten en badkamer en suite. De luxe badkamer is voorzien van ruime inloopdouche, bubbelbad en dubbele wastafel. In totaal zijn er dus drie slaapkamers en vier badkamers aanwezig.

Miljoenenbungalow

Met een vierkantemeterprijs van € 9.187 moet je € 2.600.000 neer tellen om op Curiestraat 3. Niet per se een sjieke naam, maar het pand makes up for it.