Voor veel mensen is het een dilemma wat ze nou mooier vinden: moderne woningen of toch iets wat meer authentiek. Deze woning maakt de keuze wat makkelijker door een perfecte samensmelting tussen deze twee elementen te vormen. Het is geen goedkope woning, maar als je het kan bekostigen, is het zeker het kijken waard.

Woning in Rotterdam Noord

Voor een vierkante meter betaal je € 6640 en in totaal krijgt je als koper een perceel van 613 vierkante meter tot je beschikking. De woonruimte in Rotterdam Noord is om precies te zijn 433 vierkante meter. Daarbij woon je ook nog geen tien minuten verwijderd van het centrum van Rotterdam.

Rotterdam Noord

De ligging is ideaal. Als we wat kleinschaliger kijken bevindt de woning zich in Hillegersberg-Noord. Hier heb je prachtige wateren om je heen en ben je omringd door groen. De villa is in 1919 gebouwd en de glas in lood ramen zijn één van de oude kenmerken van de woning.

Hoe ziet de woning er vanbinnen uit?

Je betreedt de woning via een kleine oprit waar ruimte is voor twee bolides. Bij de entree stap je een prachtige hal in met een hoog plafond. Deze hal brengt je naar de woonkamer, keuken en het grote terras.

De kelder bestaat nu nog alleen uit een bergruimte, wasruimte, een kleine wijnkelder en een souterrain, maar mocht je na de dure aankoop van de woning nog meer geld beschikbaar hebben, heeft de kelder potentie om er wat moois van te maken.

Rotterdam Noord

De tweede verdieping bestaat uit drie slaapkamers. Twee van deze kamers hebben een eigen badkamer en de master heeft ook nog eens een eigen inloopkast. Dit geldt ook voor de tweede verdieping. Deze heeft twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Er is ook nog een rustgevende werkkamer, waardoor je als toekomstige eigenaar niet per sé de deur uit voor je werk.

Rotterdam Noord woning

Ten slotte is er nog de zolder. Momenteel is er alleen een toilet, een badkamer en een opbergruimte, maar je zou er bijvoorbeeld een luxueuze wijnzolder van te bouwen. Zie je het al voor je?  Alleen wel oppassen met de trap. We spreken uitervaring dat trappen en alcohol geen al te goede match zijn.

In totaal betaal je € 2.875.000 voor dit woonpaleis. Bekijk hier de advertentie van de woning op Funda.

wijnkelder badkamer