Wie kennis bezit van huizen zal de villa aan de Maximalaan in Vinkeveen een absoluut hoogstandje noemen. Ondanks het natuurschoon in dit waterrijke gebied trekt deze woning nog de meeste aandacht. Dagelijks vergapen vele passanten zich aan de goed benutte 242 m2 woonoppervlakte.

Eén van de negen exclusieve woongelegenheden aan de Kleine Plas te Vinkeveen

Aan de ene kant ligt het dorp en aan de andere kant bevindt zich de rustige natuur. Vanuit de villa aan de Maximalaan zijn beide kanten duidelijk zichtbaar. De riante, grijskleurige woning is één van de negen exclusieve woongelegenheden aan de Kleine Plas. Dit biedt als eigenaar een goede uitkomst voor het aanschaffen van eventueel vaarmateriaal. Een steiger aan de achterkant van het huis ligt verlegen om een subtiele sloep te verwelkomen. De voorkant van het huis biedt ruimte voor een aantal vierwielers, wat ook niet geheel onbelangrijk is.

De achtertuin geeft de woning een absolute meerwaarde. Om het prachtige uitzicht over de plas te kunnen bewonderen is er een overkapping met luxe stoelen aangelegd. Deze overkapping bevat naast luxe zitplaatsen een uitgebreid ingebouwd geluidssysteem wat de nodige tuinfeesten beschikbaar maakt. Ook in de winter zouden deze feesten door kunnen gaan, een set heaters zorgt ervoor dat je zelfs met oud en nieuw in de tuin kunt proosten zonder te vernikkelen. In de zomer kunt u ongestoord een ochtendduik nemen in het kraakheldere water.

Royale living

Twee grote openslaande deuren bieden de mogelijkheid om de royale living te betreden. Vanaf de enorme bank kunt u zo over de plas heen kijken. Twee flinke ramen zorgen voor een fantastische view. Vanuit de woonkamer loopt u direct de keuken in. Vanaf de keukentafel is de volwassen beplanting in de achtertuin te zien. De tuin is door middel van wederom openslaande deuren te betreden vanuit de eetkamer. Vanwege het geaderd marmer is de keukenopstelling een kunstwerk te noemen.

De slaapkamers bevinden zich een trap omhoog. Deze zijn royaal ingericht en aan luxe is duidelijk geen gebrek. Per slaapkamer is een aparte badkamer aangelegd. Ook hier zorgt het marmer voor een prachtige aanblik. Vanaf een zogenaamd ‘Frans balkon’ kunt u elke avond de sterren tellen of ‘s ochtends naar de vogels luisteren.

De villa is sinds vorige maand te koop aangeboden op Funda. Als koper moet er echter flink in de buidel worden getast. De woning staat te koop voor € 1.875.000.