In de gloednieuwe Pure Luxe-video stappen we van de ene (rustige en zuinige) Range Rover Sport P400e Hybrid over in de andere (brute) Range Rover Sport (SVR) met maar liefst 575 pk. We zetten koers richting de Amsterdamse Zuidas om een tour te krijgen door een waanzinnig appartement op de 13e etage.

Twee samengevoegde appartementen op de Zuidas

Wij krijgen de rondleiding van eigenaresse Dionne Schulf, oprichter van Friends of the Brands. Het appartement is gelegen in de welbekende Symphony woontoren aan het Gustav Mahlerplein met uitzicht over de hele hoofdstad en onder meer het recent verkochte ABN AMRO-hoofdkantoor (€ 750 miljoen).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Eigenlijk zijn het twee appartementen (nr. 213 en nr. 219) die heel stijlvol samengevoegd zijn om tot een weelderig geheel te komen. Het heeft twee slaapkamers, maar er is genoeg ruimte om daar een derde aan toe te voegen. Alles wat je in het interieur ziet is met zorg uitgekozen en van zeer hoge kwaliteit, ontworpen door Bertram Beerbaum van Kabaz Architecten.

Let vooral even op de tv die uit het plafond komt (in de video op 14:31) waardoor je als bewoner vanuit zowel het bed als het marmeren bad kan Netflixen. Met de meest mooie uitzichten over Amsterdam is het echt een pareltje geworden en het staat te koop bij Sotheby’s Realty Nederland voor €2.650.000,-.

WristCheck, sabrage en winactie

Gaat dat zien. Video is inclusief de vertrouwde WristCheck, een keurige sabrage en weer een hele mooie winactie. Veel kijkplezier en tot de volgende!

Met speciale dank aan Dionne Schulf, Friends of the Brands, Jaguar Land Rover Nederland, Hama Benelux, Schaap & Citroen en Walraven Sax.