Een maandje geleden schreven we over de duurste villa op Funda die na 5  jaar verkocht was. Deze villa in Noordwijk is bijna de helft van de prijs, maar doet alles behalve onder voor die villa in Aerdenhout. Het Patriciërshuis in Noordwijk heeft al een hoop meegemaakt. Hij is namelijk pas gebouwd in het jaar 1740.

Luxe en geschiedenis gecombineerd

In totaal staat de woning op een krankzinnig perceel van wel 1745 vierkante meter, terwijl de 690 vierkante meter aan woonruimte ook lang niet mis is. Van de voorkant ziet het er niet eens zo heel bijzonder uit, maar zodra je binnenstapt zullen al deze vooroordelen meteen verdwijnen.

achtertuin

Je stap namelijk een prachtige hal binnen die je naar vier verschillende kamers brengt en naar de weelderige achtertuin die beschikt over een prachtig verwarmd zwembad, eigen terras en meer dan genoeg loungeruimte.

De villa in Noordwijk biedt verscheidene faciliteiten

Verder beschikt de woning ook nog over een hele waslijst aan faciliteiten. Houdt je schrap, want hier komen ze. Het Patriciërshuis met een koetshuis beschikt oven een hoofdgebouw, koetshuis, een extra separate appartement, carport met parkeergelegenheid voor tientallen wagens, een prachtige binnenplaats, een zitkamer, meerdere grote woonkamers, een keuken waar menig restaurant jaloers op zal zijn, recreatie ruimtes, waaronder een pool/biljartkamer, meerdere kantoorruimtes die afgezonderd zijn van de drukte en een ruim trappenhuis die je gemakkelijk naar alle brengt.

slaapkamer Noordwijk

In totaal beschikt de woning over zeven slaapkamers waarvan een échte master bedroom. Deze kamer heeft een eigen open haard, badkamer met apart toilet, ligbad, dubbele douche met zonnedouche en een inloopkast. Tenslotte heeft de villa nog een thuisbioscoop, een gym en een wijnkelder.

Het uit de kluiten gewassen huis op Voorstraat 69 staat te koop voor, zoals de titel al weggaf, € 8.750.000. Bekijk hier de advertentie van de villa op de Voorstraat 69 in Noordwijk.

keuken Noordwijk wiijnkelder Noordwijk Woonkamer Noordwijk Hal