Maak een afspraak, zet je navigatie op Oss, Munlaan 2, en rij langs de elektrisch bedienbare poorten. Dit zijn de eerste stappen om de villa op een perceel van liefst 13.437 m2 te betreden. Enkele hoogtepunten die je haast direct zult aantreffen: een landelijke omgeving, het verwarmde zwembad en de jacuzzi: het draait hier voornamelijk om het buitenleven.

Woning in landelijke omgeving in het Brabantse Oss

Te beginnen met de sfeervolle living die een gashaard in een grote schouw huist, evenals meerdere openslaande deuren naar het terras maar ook naar de woonkeuken. De op maat gemaakte keuken is voorzien van alle gemakken, terwijl de ingebouwde gashaard en het aquarium de sfeer bepalen.

De masterbedroom op de begane grond met handgemaakte meubels heeft een eigen luxe badkamers en is voorzien van een whirlpool, dubbele wastafel, stoomdouche, toilet en openslaande deuren naar het terras. De masterbedroom is ruim, heeft een eigen terras, sfeervolle gashaard, koelkast en een inloopkast met trap naar eerste verdieping.

Villa in Oss op Funda

Verspreidt langs de overloop met vide zijn de 3 slaapkamers voorzien van airconditioning en enkele met een dakkapel. Als we alle kamers gaan turven komen we uit op 10 kamers, waar er in zes geslapen kan worden en twee dienst doen als badkamer, waarvan er een uitziet als een Grieks badhuis. En dat allemaal verdeeld over 368 m² woonoppervlak en drie woonlagen. Maar deze woning is niet per se ontwikkeld voor huismussen. 

Riante tuin met diverse bijgebouwen, terrassen en een zwembad

Het perceel heeft een parkachtige uitstraling met prachtige bomen, planten, vijver met bruggetje, paadjes en graspartijen. Er staan diverse bijgebouwen over de tuin verspreid. Maar de hoogtepunten zijn zonder twijfel de jacuzzi, het verwarmd en het zwembad met jetstream en poolhouse.

Jacuzzi Oss

Verder zien we nog een enorme garage in de kelder met ruimte voor vier auto’s met dubbele elektrische deuren naar de hellingbaan, terwijl er elders op het perceel nog genoeg parkeergelegenheid om gasten te verwelkomen. Enfin, kijk op Funda rond of Munlaan 2 aansluit bij jouw hoogstaande wensen.