Onze amices van DoopieCash hebben ons – en hopelijk jullie ook – enigszins wegwijs gemaakt in de complexe wereld van onder meer NFT’s en crypto. Een onmisbaar onderdeel van hun team is de 19-jarige cryptomiljonair Vincent Timmer. Als zodoende wist hij op deze leeftijd al zijn droomauto op de kop te tikken.

19-jarige cryptomiljonair Vincent Timmer koopt Range Rover Velar

Crypto traden is echt een vak apart maar zodra je de gang van zaken in de smiezen hebt – en de prijsbewegingen begrijpt – kan je er zomaar structureel dik belegde boterhammen mee op de plank krijgen. Vier jaar geleden legde Vincent Timmer het eerste contact met de cryptotraders en op zijn 19e is zijn autodroom al verwezenlijkt.

Hij is uitgegroeid tot één van de jongste cryptomiljonairs ter wereld en dat mag beloond worden. En wel met een Range Rover Velar. “Geluk zit hem niet in materiaal maar we blijven mannen en houden van auto’s!”, luidt de beschrijving onder de video van DoopieCash.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DoopieCash (@vincenttimmer_)

Handelen in crypto en NFT’s klinkt niet heel spannend, maar hetgeen wat je ermee kan bereiken is natuurlijk de droom van velen. Voor Timmer is het een eenvoudige succesformule: op tijd uitcashen. Dag in dag uit zit Vincent Timmer voor z’n computer de charts in de gaten te houden, maar ’s avond verschijnt hij graag strak in pak op de beste feesten, zoals in Dubai. En daar kan hij nu op eigen houtje in stijl arriveren.

Range Rover Velar

Los van de klasse en het comfort wat garant staat bij deze SUV, is het ook nog eens een krachtige bak. Wanneer Timmer voor rood licht staat kan hij bij het aanslaan van het groene licht in 6 tellen op de 100 km/h zitten – op weg naar de topsnelheid van 209 kilometer per uur. Daar kan hij de V8-motor met 300 pk voor bedanken. Een spiksplinternieuwe Range Rover Velar kost al gauw € 75.000, exclusief add-ons.

In onderstaande video zie je hoe het doek van zijn droomauto wordt gehaald en wordt er vertelt hoe hij het voor elkaar heeft gekregen op zijn leeftijd. Voor als je het hebt gemist, kan je daaronder ook de video bekijken die we samen met hem opnamen voor het Pure Luxe YouTube-kanaal. Hoe dan ook: veel kijkplezier.