Elon Musk is het levensechte bewijs dat je niet per sé een landhuis met een zwembad moet hebben om als ‘rijk’ of ‘welvarend’ gezien te worden. De beste man heeft nog geen eens een fatsoenlijke woning, maar is wel de rijkste persoon op aarde. John Paul Baric heeft ook een soortgelijke levensstijl, alleen haalt hij net wat minder miljoenen binnen in de maand dan Musk.

Miljoenen binnenhengelen vanuit de kelder van je ouders

We stellen je graag voor aan de pas 24-jarige selfmade miljonair John Paul Baric. De meeste wonen op hun 24ste überhaupt al niet meer bij hun ouders, maar je zou verwachten dat als je een fortuin hebt dat je een muffe kelder maar al te graag in zou willen ruilen voor een prachtige villa, toch denk Baric hier anders over. Hij vindt het prima om in zijn kelder te zitten met zijn laptopje en ondertussen miljoenen binnen aan het hengelen is door middel van crypto currency.

Perfecte timing

Hij is één van de gelukkige die voor de échte populariteit kennismaakte met de Bitcoin. De Amerikaan kocht om precies te zijn $ 1.400 aan Bitcoin in 2012. Toen zat de Bitcoin nog geen eens boven de $ 15 aan waarde. Op het moment van schrijven gaat het niet zo goed met de Bitcoin. Hij zit af en toe zelfs onder de € 30.000, maar het hoogste aantal zat bijna op de € 60.000. Op zijn zachts gezegd heeft hij dus ‘aardig’ wat winst kunnen maken als hij rond dit tijd een hoop van zijn coins verkocht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Fake JP Baric (@johnpaulbaric)

De meeste mensen rond zijn leeftijd toentertijd waren aan het strijden om deadlines voor school te halen terwijl John Paul Baric kennismaakte met de toen nog onbekende cryptowereld. Rond 2017 had hij zoveel kennis opgedaan dat het alleen nog maar bergopwaarts ging. Hij creëerde een Bitcoin mining-programma en plukt daar momenteel nog steeds de vruchten van. Ondanks zijn lage interesse voor school zat hij hier gewoon nog op school.

John Paul Baric geeft 100% voor zijn bedrijf

Maar in 2018 kwam daar verandering in. Hij stopte volledig met school om zich volledig in te zetten voor zijn bedrijf. Dit was geen slechte keus, want samen met wat vrienden die zich ook volledig konden richten op zijn bedrijf waren ze bezig om deze mining-programma’s openbaar te maken voor de consument, deze waren natuurlijk niet gratis. Dat alles zorgde ervoor dat Baric rustig $ 1,4 miljoen per maand bij kan schrijven op zijn bankrekening. Het is een kwestie van durven doen en voor de volle 100% ervoor gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Fake JP Baric (@johnpaulbaric)