Kortgeleden schreven we over vrachtschip Felicity Ace dat met 4.000 dure bolides aan boord in brand vloog. Daar sneuvelden verschillende waardevolle luxeauto’s, waaronder 189 Bentley’s, die tezamen zo’n $ 41,69 miljoen waard zijn bij elkaar. Los van een fors aantal aan Porsches en Volkswagens waren er ook honderden Lamborghini Aventadors aanwezig. In de Verenigde Staten, Beverly Hills, vond ook weer een tegenslag plaats, ditmaal voor de eigenaar van een drietal luxeauto’s

Heftig ongeluk

Gelukkig dus behoorlijk wat kleinschaliger, maar dat neemt niet weg dat het voor de eigenaar van een Bentley, Aventador SVJ en een Mercedes-Maybach erg vervelend is.

Een volgeladen bestelwagen crashte namelijk in op deze wagens die geparkeerd stonden voor een villa. Zoals te zien aan de foto’s is er weinig meer over van de Lamborghini. De Bentley was zo erg beschadigd, dat er amper meer geïdentificeerd kon worden wat voor soort bolide het ooit was. De Maybach kwam er gelukkig redelijk ongeschonden van af, maar het bedrijf dat de wagens kwam wegslepen is alsnog ruim drie uur in de weer geweest.

Reden crash van de bestelwagen

De bakwagen was naar verluidt ingeklemd onder een overhang van het huis dat ruim $ 12 miljoen waard is. Hierdoor konden ze ‘m maar lastig weghalen. Het ongeluk werd veroorzaakt door een technische fout in de besteltruck. De remmen deden het niet en daarom kon de truck de bocht niet nemen wat uiteindelijk resulteerde in de crash.

“Hoe de crash is gebeurd, daar ben ik niet zeker van. Maar ik weet wel dat de vrachtwagen op een vreselijke plek terechtkwam. Hij zat klem tussen het huis en lag bovenop een Lamborghini en Bentley. De eerste stap was om de truck precies goed te laten kantelen zodat ik de Maybach kon laten wegrijden, aangezien die auto niet al te erg beschadigd was”, aldus de berger van Pepe’s Towing Service.

Bestelwagen crash

De eigenaar van de woning wil anoniem blijven, maar het zou naar verluidt gaan om een bekende atleet. Op het moment van het ongeluk was de eigenaar overigens gewoon thuis en de chauffeur is redelijk ongeschonden er vanaf gekomen.