Op Valentijnsdag werd Cardi B verrast door haar vriend Kiari Cephus, ofwel Offset. Hun woning, in Europese stijl, was haast volledig bezaaid met rozenblaadjes en daarbij gaf hij ook een aardig duur klokje cadeau: een Audemars Piguet van ruim 3,5 ton. Maar dat was nog niet genoeg, want hij gaf er ook nog even zes peperdure Chanel-tassen bij.

Overal rozenblaadjes

Alles was bedekt onder rozenblaadjes: het zwembad, de slaapkamers, de trappen en de cadeau’s werden op Instagram story’s getoond aan de volgers waarbij de prijs zeer bewust in beeld werd gebracht.

Cardi B Villa

Ze schromen in ieder geval niet om hun rijkdom te delen met de wijde wereld. Dat is ook terug te zien in prachtige herenhuis.

Miljoenenwoning Atlanta van rapper Cardi B

De woning van meerdere miljoenen in Atlanta verdient dan ook een nadere blik, want het is een absolute droomwoning met alles erop en eraan. De woning van de tortelduifjes beschikt over ruim 2.100 vierkante meter aan woonruimte op een ontzettend ruim perceel.

Na een langdurige huizenjacht, vonden ze eind 2019 eindelijk een pand wat ze herhaaldelijk hun “Dream Home” noemde, gelegen in de chique wijk Buckhead in Atlanta.

Cardi B Villa

Het herenhuis beschikt over vijf slaapkamers, 11 badkamers, twee verdiepingen met kamers verdeeld over een ruim opgezette zaal, een speciale eetruimte voor avond, ontbijt en lunch, een hypermoderne keuken met twee dubbele keukeneilanden, een familiekamer met een luxe bar, een speelkamer voor hun drie kinderen.

Qua vertier kunnen ze los gaan in de ouderwetse wijnkelder met 1.800 flessen, de overdekte schietbaan of de recreatiekamer met pooltafel, terwijl alle auto’s veilig staan opgeborgen in de overdekte garage die plaats maakt voor vier bolides.

Achtertuin

De achtertuin bestaat uit meerdere terrassen en een abnormaal groot verwarmd zwembad. De inrichting van de kamers zijn vooral witgesteente in combinatie met houten accenten.

Cardi B Villa

Hoewel we niet bekend hoeveel het paar uiteindelijk heeft betaald voor het enorme huis, stond het huis op de markt voor $ 5,79 miljoen. Bij elkaar hebben Cardi B en Offset een vermogen van ruim $ 50 miljoen, waarmee deze woning aanschaffen slechts een fluitje van een cent was.

Cardi B gaf Offset vorig jaar voor zijn verjaardag ruim $ 2 miljoen in contanten. Dit deed ze niet één keer, want de verjaardag daarvoor had ze precies hetzelfde cadeau.

Atlante wijnkelder