Voor iedere Feyenoord-fan is Dirk Kuyt één absolute legende. In de wedstrijd waar Feyenoord na 18 jaar weer kampioen kon worden, sloot Dirk Kuyt zijn carrière af met een hattrick tegen Heracles Almelo. Deze historische hattrick zorgde ervoor dat Feyenoord kampioen werd en de hele Coolsingel op zijn kop stond.

Leven van Dirk Kuyt na het profvoetbal

Na het grote feest op de Coolsingel hing de geboren Katwijker zijn schoenen aan de wilgen om zich te focussen op een carrière als trainer.

BMW X6

Hij heeft zijn trainers diploma al in de pocket en nu is het wachten op een eerste klus als hoofdcoach, hij is verder nog analist bij Ziggo Sport, ook is zijn uiterlijk drastisch veranderd met een paar spuitjes botox en de blonde haren strak naar achter. Je zou kunnen stellen dat Kuyt alles na zijn carrière als voetballer het nog steeds goed op de rit heeft.

BMW X6 wil niet verkopen

Toch is er nog een struikelblok waar hij maar niet van af komt. Dat is namelijk zijn brute BMW X6. Hij stond al sinds juni te koop, maar de SUV verkoopt maar niet. Ze hebben wat extra moeite gedaan om de wagen toch van de hand te doen. De auto in kwestie is een BMW X6 van de eerste generatie en is voorzien van een Hamann-bodykit.

Hij is nu mat grijs, behalve de motorkap, de achterste wielkasten en de spoilers. Deze onderdelen zijn allemaal zwart gebleven.

Prestaties onder de motorkap

Aan de prestaties van de wagen zal het in ieder geval niet liggen. Onder de motorkap ligt een 555 pk sterk motorblok waar een topsnelheid van 250 km/u. Tijdens het accelereren zit je binnen vijf seconden op de 100 km/u. Meer dan prima voor een dikke SUV.

Dirk Kuyt
De meeste verkopers verlagen de prijs van de wagen als hij niet verkoopt, maar de metamorfose hopen ze de wagen vele malen aantrekkelijker voor de consument te hebben gemaakt. Daardoor blijft de prijs gewoon nog exact steken op de € 67.900.