Drake staat los van zijn muziek bekend om zijn bizarre uitgaves. Zo geeft de Canadese rapper tonnen uit aan gokspelletjes, koopt hij dure huizen, heeft hij een omvangrijke horlogeverzameling, diverse auto’s en zelfs een matras van ruim vier ton. Ook zorgt hij goed voor zijn vrienden en zo nu en dan legt de rapper een paar ton neer om ze te verrassen met een peperduur cadeau. Andersom is dit niet anders.

Drake zijn cadeau

Hij kreeg dit prachtige cadeau van restauranthouder Kai Bent-Lee die hem speciaal liet maken in New York bij de beroemde Alex Moss. Naar verluidt heeft de peperdure ring een waarde van $ 77.000, omgerekend zo’n € 69.000.

Het werd aan hem gegeven als eerbetoon aan zijn 4-jarige zoon Adonis. De ring bestaat uit een diamant ingelegde nummer 11. Deze staat voor de verjaardag: 11 oktober. Bovenop de 11 is een prachtige uil die nog meer is uitgedost met bling-bling dan het getal op de ring.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alex Moss New York (@alexmoss)

Diamanten en goud

De ring is gemaakt van 83 gram 14 karaats goud en 15,7 karaat VVS DF natuurlijke diamanten. De juwelier Alex Moss postte zijn kunstwerk op Instagram met de volgende tekst: ‘The Lucky Number 11 Ring. Gemaakt voor @champagnepapi. Het combineren van het hoogste niveau van kwaliteit, design en vakmanschap om dit kunstwerk te creëren.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alex Moss New York (@alexmoss)