In het gooi staat de schitterende designervilla van wijlen Jan des Bouvrie te koop voor een flink bovengemiddelde prijs. De beste man had erg zijn best op de inrichting gedaan en het maakt niet uit welke kamer er wordt binnenstapt, je komt een prachtig kunstwerk tegen. De stijl past ook volledig bij zijn toenmalige baan als interieurontwerper. Alles ziet er gelikt uit en soms een tikkeltje over de top.

Helaas overleed hij in 2020 aan prostaatkanker. Zijn echtgenote Monique des Bouvrie had al vaker aangegeven de villa te willen verkopen en heeft uiteindelijk de daad bij het woord gevoegd. Gemiddeld kost een woning in Nederland rond de € 410.000. Deze woning Naarden zit ongeveer 25 keer boven dit gemiddelde. Ook niet gek als je kijkt naar de prachtige inrichting en een ongelofelijke zee aan ruimte.

Designervilla in Naarden

De woning heeft namelijk een perceel van bijna 22.200 vierkante meter. Tot nu toe is er nog niet heel veel bijzonders in de tuin, maar het is altijd lekker om over een hele hoop ruimte te beschikken. In totaal passen er ruim vier voetbalvelden in de gaarde. Per vierkante meter betaal je € 7.440. Dit levert uiteindelijk 1344 vierkante meter aan woonruimte op.

designervilla in Naarden

De woning zit overvol aan dure kunst en je lijkt eerder een museum binnen te stappen dan een grote villa.  De symmetrische villa op het Gooise land bestaat bijna alleen maar uit witte muren, vloer en plafond omringd met dure kunststukken. Het huis uit 1911 is niks meer van wat het vroeger was, alleen de indeling is nog relatief hetzelfde. Zo heeft de woning 11 kamers, waaronder vijf luxe slaapkamers met alles erop en eraan

Verdeling van de villa

Ook heeft de woning een bizar grote woonkamer met aansluiting op een bar die prachtig uitzicht biedt over de grote tuin en beschikt over een ruim assortiment aan alcoholische versnaperingen. Verder is er nog een prachtige open leesruimte met een prachtig kantoor erbij. Ten slotte is het binnenzwembad ook zeker het benoemen waard.

luxe keuken

Deze is uiteraard ook helemaal omringd met witte muren en vloer, maar de rand is glanzend zwart gemaakt om het zwembad extra te accentueren. De vorige eigenaar had ook een prachtige garage vol staan met oldtimers waar mening mens stapelgek op zouden zijn.

Bekijk via deze link de advertentie van deze prachtige designervilla in Naarden.

designervilla in Naarden binnenzwembad designervilla in Naarden