Nadat Eminem zich enkele weken geleden aansloot bij de Bored Ape Yacht Club, heeft ook Canadese zanger Justin Bieber ‘weer’ een NFT uit deze exclusieve collectie gekocht. Ditmaal een bruine aap voor $ 1,3 miljoen, omgerekend € 1,16 miljoen.

Justin Bieber betaalde vijf keer dan meer dan de bodemprijs

Met een geschatte nettowaarde van $ 285 miljoen, is een NFT van meer dan € 1 miljoen slechts een koud kunstje. De Bored Ape-NFT stond aanvankelijk te koop voor $ 450.000 (104 ether), maar Bieber kocht ‘m voor onverklaarbare redenen voor 300% meer dan dat: $ 1,3 miljoen (500 ether). De nieuwkomer is een huilend aap-personage met een donkerbruine vacht en een donkergrijs T-shirt.

Waarschijnlijk gewoon omdat hij de “New Punk Blue” -achtergrond van BAYC #3001 zo tof vindt. Daarbij koopt hij wel vaker digitale kunst en is blijken de details van zijn nieuw aanwinst niet zo zeldzaam te zijn, waarbij de meeste kenmerken een zeldzaamheid van meer dan 5% hebben

JustinBieberNFTS

Op zijn OpenSea-account, dé marktplaats voor NFT’s, genaamd ‘JustinBieberNFTS‘, valt te zien dat hij 619 NFT’s uit in totaal 49 collecties in bezit heeft. Hij is zo gek op NFT’s dat in zijn Instragm-bio zelfs een link staat naar InBetweeners.io., een collectie van 10,777 handgetekende kunstwerken waarvan de zanger er wel vaker eentje deelt.

“Wat als je alles had, maar niemand om te bellen, dan zou je me misschien kennen. Want ik heb alles gehad behalve niemand die luisterde en dat is gewoon verdomd eenzaam”, schrijft Bieber onder een post van zijn nieuwe NFT.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)