Eigenlijk mogen we hem geen Kanye West noemen want, de Amerikaanse rapper heeft zijn naam in ‘Ye’ veranderd. We kennen hem natuurlijk van zijn muziek, maar hij is officieel ook nog de mannelijke wederhelft van Kim Kardashian. De twee willen scheiden, eigenlijk met name Kardashian, terwijl Ye ongehinderd door blijft gaan met merkwaardige acties.

Kanye West VS Kim Kardashian

Zo proberen ze elkaar jaloers te maken met andere mannen en vrouwen en onderlinge discussies worden publiek gevoerd. Geweldig voor het publiek natuurlijk maar het zou slimmer zijn als ze bepaalde dingen voor zich houden en privé bespreken.

Of het nou was om indruk te maken op Kim Kardashian, is onbekend, maar hij zal zijn volgers wel versteld doen staan met zijn nieuwe aanwinst, genaamd de ‘YeMobile’. Zelf vergelijkt hij zijn nieuwe aanwinst met de Batmobile, wat niet verrassend is gezien de beelden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ye (@kanyewest)

Bizar snelle wagen

Het is ook niet zomaar een simpele wagen, want het bedrijf (Bac Mono) die de YeMobile heeft gemaakt is gespecialiseerd in sportvoertuigen op de weg die legaal zijn voor één persoon en heeft slechts 12 dealerovereenkomsten op vier continenten, waardoor deze soort auto’s super zeldzaam en bovenal exclusief zijn.

Het bedrijf bestaat ook pas sinds 2009 en introduceerde het Batman-achtige model pas in 2011. De tweede generatie van dit soort kwam eind 2021 uit. Hier was Kanye West als de kippen bij en hij legde even snel $ 220.000 neer voor de 1-persoonswagen. De nieuwe YeMobile wordt aangedreven door een  2,3-liter viercilinder Mountune-motor, die 332 pk levert.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DJ Akademiks (@akademiks)

Omdat er maar plek is voor één bestuurder is de wagen zo licht al een veertje en zijn de topsnelheden van dit bakbeestje bizar. De wagen is namelijk van 0-100 km/u binnen 2,7 seconden. Dat is bijna een seconde sneller dan de Lamborghini Aventador.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ye (@kanyewest)