Uit eten met Cristiano Ronaldo, relaxen op de duurste jachten, tripjes naar de sneeuwbergen en sinds 2008 de kroonprins van Dubai. Je zou kunnen stellen dat Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, oftewel Fazza zoals hij zich op Instagram noemt op een ander niveau van luxe leeft. Elke keer als Sheikh Hamdan wat bijzonders beleeft is dat terug te zien op Instagram waar hij een publiek  van 13,6 miljoen volgers vermaakt.

Geluk bij een ongeluk

Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum werd in 14 november 1982 geboren. Hij is de zoon van voormalig kroonprins, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Hij had nog een oudere zoon. Hij overleed helaas op 33-jarige leeftijd aan een hartaanval.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fazza (@faz3)

Hierdoor schoof de functie van kroonprins van Dubai op en waren alle belangrijke functies richting Sheikh Hamdan geschoven. Fazza,  is ook nog eens voorzitter van het Dubai Executive Council, het Dubai Autism Centre en het Dubai Sports Council. Hij zet zich maximaal hier voor in en hij vindt het vooral belangrijk dat al deze onderwerpen zijn financiële steun en aandacht verdienen.

Levensgenieter

Sinds 2008 mag hij zich dus als kroonprins van Dubai voorstellen. Momenteel is Sheikh Hamdan 39 jaar oud, maar hij geniet nog volop van het leven. Vaak zien we belangrijke mensen niet veel meemaken en een saai leventje lijden. Dat is totaal niet het geval bij de kroonprins van Dubai. Hij reist de hele wereld af om het maximale uit zijn luxe leventje te halen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fazza (@faz3)

Zo gaat de beste man skydiven, paardrijden, duiken, op safari tussen de giraffen in Zuid-Afrika en nog veel meer relatief extreme dingen. Met een vermogen van ruim € 13 miljard maken de prijzen niet uit, als er maar plezier uit zijn tripjes gehaald wordt. Daarbij is hij ook nog getalenteerd op het gebied van fotografie. De foto’s van zijn prachtige Dubai worden vol trots geplaatst op zijn Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fazza (@faz3)