Aan het water gelegen met gastenverblijf en riante tuin is deze villa is gesitueerd op een dubbel perceel op één van de vier schiereilanden aan de Zeeuwse Felixkade. Met een steiger en boothuis van 100 m² voor twee vaartuigen, vaar je per sloep of zeilboot op een ‘bijzondere manier’ het Veerse Meer op. Maar voor het zover is, moet je eerst wel diep in de buidel tasten.

Twee zelfstandige villa’s op Zeelands eilandje aan het Veerse Meer

Wie langsgaat voor een bezichtiging  parkeert zijn voertuig op eigen terrein welke veilig zijn afgesloten door een inpandige garage en een elektrisch bedienbaar hek. We hebben het hier eigenlijk over twee zelfstandige woningen, gezien het oppervlak van het gastenvertrek: 98 m². Daarbij zijn ze allebei gelegen op hun kadastrale perceel eigen grond.

De bouwwerken dateren uit omstreeks 2018 gebouwd en verkeren sindsdien in nagenoeg in nieuwstaat. Het woonoppervlakte van het hoofdverblijf omvat ca. 216 m² en heeft een souterrain net iets onder het maaiveld. Naast de inpandige garage treft u hier ruime gang met toegang tot twee riante slaapkamers met ieder hun eigen badkamer.

Op het eerst niveau is de riante woonkamer en de woonkeuken. Deze twee fraaie ruimten worden van elkaar gescheiden door de prachtige hal en is er een trappenhuis in verwerkt.

Veerse Meer

Ondanks dat het Nederlandse klimaat te wensen overlaat, wrijven we al met onze handen van enthousiasme dankzij de vakantiegevoelens die bij ons opborrelen na het zien van het beeldmateriaal.  Ondank de strakke lijnen en de moderne aard, is er weinig karakter te bespeuren binnenshuis, maar zoals je al ziet, draait het hier voornamelijk om het buitenleven. Het perceel is niet voor niets 1858 vierkante meter.

Vakantiehuis in eigen land

Deze woning mag overigens zowel permanent als recreatief worden bewoond, maar  €2,9 miljoen voor een vakantiehuisje in eigen land is dat wel wat aan de prijzige kant. Maar goed, doe wat je niet laten kan. Neem via Funda contact op met Ruiterplaat Makelaardij en wie weet woon jij binnenkort op dit unieke stukje Zeeland.

Veerse Meer