Vandaag pakken we onze spullen richting het Spaanse eiland Ibiza. Dit eiland is één van de meest populaire eilanden van Spanje, dit komt vooral door het eindeloze nachtleven, de historische steden en de witte zandstranden. Ook is het onder de bekende Nederlanders bijna een trend om een huis op Ibiza te hebben. André Hazes , Yolanthe Cabeau en Wendy van Dijk hebben allemaal een woning gekocht op Ibiza en rapper Lil Kleine is er bijvoorbeeld ook vaak te vinden op een super-de-luxe vakantie.

Miljoenenvilla op Ibiza

Er wordt wel eens gezegd dat als je voor het eerst op Ibiza komt dat het zo’n sterke aantrekkingskracht heeft dat je eigenlijk niet meer naar huis wilt. Dat effect zal deze woning ongetwijfeld nog meer versterken, want het aantal aan woonruimte is al krankzinnig groot. Laat staan alle mogelijkheden die je als eigenaar krijgt bij aankoop van deze villa. De woning heeft in totaal 462 vierkante meter aan woonruimte.

Plek voor creativiteit

De villa is in principe nog niet echt ingericht op een paar dingen na. Zo kan de gehele woonkamer nog helemaal ingericht worden naar de stijl van de koper. Het huis beschikt in totaal over vijf slaapkamers, dus gasten ontvangen moet geen probleem zijn na een wild avondje feesten in Ibiza.

miljoenenvilla op Ibiza

Je kan ze ook in het gastenverblijf stoppen. Deze heeft een eigen woonkamertje, keukentje, twee slaapkamers met twee grote tweepersoonsbedden, een inloopkast en een eigen badkamer. Dat geldt overigens voor alle slaapkamers in de villa alleen is het gastenverblijf echt afgezonderd van de villa.

Geweldige geluidsinstellingen

Niet iedereen is helemaal van het uitgaan en het huis verlaten, maar in principe zou er ook in deze woning potentiële top feesten kunnen worden gehouden. De villa is namelijk volledig uitgerust met Sonos boxen en je kan de boel aardig op zijn kop zetten als je de bass een beetje kan versterken.

Zomer-proof

De woning is verder erg op de zomer ingesteld en zit vol met ramen waar het zonnetje lekker door naar binnen kan schijnen. Er zijn hele grote schuifdeuren die je open kan gooien zodat je meteen in verbinding staat met de grote tuin.

miljoenenvilla op Ibiza

Helaas moet je wel de knip trekken voor deze woning. Voor de miljoenenvilla op Ibiza ben je als koper net geen € 6 miljoen kwijt.

Bekijk via deze link de advertentie van de miljoenenvilla op Ibiza die pas in 2021 gebouwd is.

miljoenenvilla op Ibiza