Menu

Neymar showt zijn €13 miljoen kostende Mercedes-helikopter

Neymar kan zich in no-time door het luchtruim verplaatsen met zijn gepersonaliseerde heli

Neymar kan zich in no-time door het luchtruim verplaatsen met zijn gepersonaliseerde heli

Neymar verplaatst zich op het internationale voetbaltoneel als een roofdier die zijn prooi ruikt. Ook al struikelt hij onderweg geregeld. Buiten het voetbalveld rijdt hij, net als haast iedere prof, in een pijlsnele bolide, maar als zelfs dat niet genoeg is kan hij ook zijn eigen helikopter pakken. Een gepersonaliseerde Mercedes-helikopter welteverstaan, ter waarde van €13 miljoen.

Neymar’s gepersonaliseerde Mercedes-helikopter

De Braziliaanse stervoetballer, door Barcelona verkocht voor €222.000.000, van Paris Saint Germain trok naar Instagram om de rest van de beschaving te laten zien wat hij allemaal in huis heeft. Maar ach, hij kan het zich met gemak permitteren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NJ 10 🇧🇷 (@neymarjr)

Met zwarte Puma sokken en badslippers staat hij in de tuin van zijn € 7 miljoen kostende villa, op 100 kilometer afstand van Rio de Janeiro. Daar rustte de Braziliaan uit nadat hij van Argentinië verloor in de Copa América finale. Aan de rand van zijn strak bijgehouden gazon zit hij daar op het bestrate stuk, waarbij in de achtergrond zijn helikopter te aanschouwen is.

Zwarte helikopter

Als hij dan ergens op bezoek wil kan hij altijd zijn helikopter pakken. Deze draagt de initialen NJR. De voetballer heeft de helikopter bijvoorbeeld al gebruikt voor trainingen van het nationale team. Het H-145 model is een van de nieuwste modellen, dus Neymar heeft zeker geen geld bespaard door een goedkoop modelletje te kopen.

Overigens heeft hij ‘m ook al een tijdje. In 2019 werd de aanvoerdersband van het Braziliaanse elftal van zijn boevenarm gehaald, maar meer opvallender was zijn aankomst op het trainingsveld van de Seleção. Hij kwam namelijk niet met de auto of bus, maar met zijn eigen helikopter. Geef ‘m eens ongelijk, want het apparaat is ook stukken sneller: de topsnelheid van het vliegtoestel ligt op 248 kilometer per uur.

Aanbevolen artikelen