Voor de Amsterdam liefhebbers is het altijd een droom geweest om een grachtenpand aan te kunnen schaffen zoals degene die we hier gaan uitlichten. De kans op een woning in Amsterdam met een modaal inkomen is al lastig. Laat staan een grachtenpand aan de Herengracht. Misschien is de prijs dan wel heel hoog, maar je komt dan ook wel terecht in een super-de-luxe grachtenpand

Prachtig pand op de Herengracht

Voor deze woning zou je € 12.600 per vierkante meter neer moeten leggen. Dure grond zou je kunnen stellen, maar om dat in perspectief te plaatsen: voor een DAM-penthouse op de Dam betaal je het dubbele, dus het kan nog veel erger dan je denkt.

Herengracht pand

In totaal beschikt de woning over 206 vierkante meter verdeeld over drie woonlagen. De makelaar omschrijft de woning als ‘speels’ en ‘spannend’.

Ruimtelijk ingericht

Het grachtenpand is erg ruimtelijk ingericht. Het hoge plafond speelt hier ook een grote rol in. Bij entree van het grachtenpand kom je terecht in een ruimte met een prachtig marmeren vloer die leidt richting de royale living.

Herengracht pand

De keuken zit eraan vast en is uitgerust met alle nieuwe technische snufjes die van pas komen tijdens het kokkerellen va een meestergerecht. Niet dat mensen die dit kunnen betalen zelf koken, maar het is aanwezig. Een trap verderop is er nog een extra woonkamer.

Bizarre opslagruimte

Verder beschikt deze prachtige woning over drie luxe slaapkamers. Deze hebben allemaal de beschikking  over een eigen toilet, wastafel en zonnedouche. De vorige eigenaar had nog een extra pareltje toegevoegd naast de échte master bedroom, namelijk een meer dan riante inloopkast die perfect geordend is met voor elke sokken en riemen een eigen laatje.

inloopkast Amsterdam

Als toekomstig bewoner hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken dat je kledingkast uitpuilt met kleding. Ook is er gedacht aan de mensen met een grote schoenencollectie middels van een mega kast. Als ze daar niet allemaal in passen, moet je je zorgen gaan maken om je eigen collectie.

Prijs en advertentie

Voor dit prachtige grachtenpand moet je op zijn zachtst gezegd diep in de buidel tasten. De woning wordt aangeboden voor € 2.595.000.

Bekijk via deze link de advertentie van het pand op de Herengracht.

grachtenpand woonkamer slaapkamer grachtenpand inloopkast AmsterdamHerengracht pand