Toen de 70-jarige Richard Gere twee jaar geleden opnieuw vader werd, woonde hij samen met zijn nieuwe vrouw Alejandra Silva in een ranch in Pound Ridge, uurtje rijden vanaf Manhatten. Hij woont daar nu al 20 jaar, maar het is over en uit met de pret. De filmster wil ervan af. Help jij ‘m een handje?

Acteur Richard Gere

Hij wil af van het huis waar hij jarenlang met zijn ex-vrouw, actrice Carey Lowell, woonde, terwijl hij voorheen ook in verband is gebracht met een reeks spraakmakende vrouwen, zoals Barbra Streisand, Padma Lakshmi en stapte hij begin jaren ’90 in het huwelijksbootje met Cindy Crawford. Zijn nieuwe vrouw, de politiek activist Alejandra Silva, is de dochter van zakenman Ignacio Silva, voormalig vice-president van Real Madrid.

De ‘ladies man verkoopt het pastorale pand in Pound Ridge, NY en wil er graag $ 28 miljoen voor zien. Het heeft door de jaren heen talloze eigenaren gekend en ligt verborgen in een lommerrijke landweg en gehuld in een prachtig onderhouden flora en fauna.

“De ongelooflijke natuurlijke eigenschappen van het landgoed ontvouwen zich terwijl u het terrein betreedt, een kronkelend landweggetje verlaagt de hartslag bij binnenkomst”, aldus de makelaar van dienst.

Richard Gere

Het drie verdiepingen tellende hoofdverblijf bevat 19 kamers, waaronder acht slaapkamers, en meet in totaal meer dan 1078. Andere opmerkelijk hoge aantallen zijn de negen open haarden en de negen badkamers.

Ruim bemeten secundaire woningen

Terwijl de binnenruimtes luxueus uitnodigend en enigszins rustiek zijn, is het tegelijkertijd ook ingehouden en comfortabel ingericht. Er zijn ook een paar ruim bemeten secundaire woningen, zoals een charmante schuur, een afgezonderd kantoor, omheinde paddocks verdeeld over kronkelende tuinen en heuvels.

Richard Gere

De buitenvoorzieningen omvat ook een privévijver met zandstrand, een kustlijn paviljoen, een zwembad omgeven door weelderige gazons en een voetbalveld.

De verkoop loopt via Ginnel Real Estate.