Memphis Depay heeft zichzelf aardig in de kijker gespeeld. Ronald Koeman haalde ‘m naar Barcelona en bij Oranje is hij één van de vedettes die vaak verantwoordelijk is voor de doelpunten. Door de jaren heen heeft hij een leuk pensioen bij elkaar gespeeld en op Instagram is Depay niet bang om te laten zien wat hij aan materialistische spullen heeft. Zo ook zijn bizarre wagenpark.

Hij begon zijn carrière bij PSV Eindhoven waar hij 39 doelpunten maakte en tot 16 assists in 90 wedstrijden kwam. In 2015 maakte Memphis de overstap naar Manchester United waar hij weinig tot geen speeltijd kreeg. Uiteindelijk maakte hij hier maar 2 goals. In het jaar 2016 maakte Memphis een transfer naar Olympique Lyonnais waarin hij in 5 seizoenen tot 63 doelpunten en 44 assists kwam.

Toekomst in Barcelona

Zijn contract liep in 2021 in juni af. FC Barcelona maakte daar gebruik van door hem een tweejarig contract aan te bieden met de optie tot nog een extra jaar. Dit verzoek accepteerde hij en sindsdien mag de 27-jarige aan Catalonië laten zien wat hij waard is. Genoeg voetbalpraat, door naar de ronkende wagens.en zijn krankzinnige salaris.

Salaris Memphis Depay

Zoals je zelf op zijn sociale media ziet zwemt de geboren Moordrechter in het geld . Dit geld krijgt hij binnen door zijn eigen kledingmerk, zijn muziek, sponsoren en bij zijn (ex) clubs PSV, Manchester United, Olympique Lyonnais en zijn huidige club: FC Barcelona.

Het salaris van Memphis bij  FC Barcelona wordt geschat op een bedrag van:

  • € 19.307,69 per dag
  • € 96.538,46 per week
  • € 418.333,33 per maand
  • € 5.020.000,00 per jaar

Rolls-Royce Cullinan

Memphis bracht vlak na het EK een documentaire (met beide benen) uit waarin hij zijn blessure herstelproces laat zien. Het was de periode van begin 2020 tot aan zijn eerste Champions League wedstrijd na de blessure. In de documentaire zijn er grote stukken gefilmd in zijn prachtige Rolls-Royce Cullinan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Dit model is de eerste SUV van Rolls-Royce en is vernoemd naar de grootste diamant die ooit gevonden is. Deze SUV werd geproduceerd sinds 2018 en kost rijklaar € 415.215. De auto heeft een benzinemotor en levert een maximumvermogen van 571 pk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Mercedes Maybach S-Klasse

Memphis wordt ook nog vaak gespot in zijn Mercedes Maybach S-Klasse. Sinds de marktintroductie in 2015 zijn er wereldwijd  60.000 exemplaren van de Mercedes-Maybach S-Klasse afgeleverd. In 2019 werden er circa 12.000 stuks meer exemplaren van Maybach verkocht. Dat is meer dan ooit tevoren. De wagen zijn laatste nieuwprijs bedroeg € 293.259. De auto heeft een benzinemotor en levert een maximumvermogen van 630 pk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Rolls-Royce Wraith Mansory

Waarom één Rolls in je collectie als je er ook twee kan hebben? Deze Rolls-Royce Wraith Mansory heeft een 6.6 liter V12 aan boord die goed is voor 632 pk. Over de nul-naar-honderdsprint doet het model 4,6 seconden. Ook bij deze Rolls-Royce ligt de topsnelheid op 250 km/u. Een normale Rolls-Royce Wraith zonder extra snufjes kost al gauw € 420.000.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)