Het is uitverkoop bij de Amerikaanse miljardair Ron Perelman. Zo zette hij kort geleden zijn luxueuze jacht te koop en recentelijk blijkbaar ook zijn huis. Misschien heeft hij dezelfde plannen als Elon Musk om in een ingetogen hok te gaan wonen om geld te besparen, maar met zo’n bizar vermogen lijkt ons voor beide partijen een onnodige zaak.

Goede ligging, dure villa

De villa die hij te koop zette staat wel weer in een hoge prijsklasse, net zoals het geval was bij zijn jacht. De luxe spat er vanaf en menig mens zal een hoop doen om eigenaar te worden van zo’n villa die gevestigd is in Hamptons.

Ron Perelman villa

De villa’s prijs werd geschat rond de $ 115 miljoen, maar Perelman is de moeilijkste niet en verkocht hem al bij een bod van  $ 84,5 miljoen. Uitgerekend komt dat neer op een korting van  25,6%. Toch zal hem dat niet heel veel uitmaken want de beste man heeft alsnog een krankzinnig aantal aan winst aan deze deal overgehouden. Hij kocht het pand namelijk voor maar $ 3,75 miljoen in 1994.

Binnenkijken in de moderne villa

De moderne villa beschikt over 11 slaapkamers, 16 badkamers die prachtig uitzicht bieden over de eindeloze oceaan. Er is ook een tennisbaan met een uitkijk paviljoen en cabana, verder beschikt de villa nog over een verwarmd buiten- en binnenzwembad en een spa en een poolhouse.

De kapitaalkrachtige Amerikaan heeft wel een dure smaak. Vele ruimtes zijn ingericht met marmer en andere excentrieke materialen. Op het terras bij het buitenzwembad is ook een grote tafel met een kampvuur waar perfecte barbecues gegeven kunnen worden.

Ron Perelman zijn perfect getimede aankoop

De woning is ook nog redelijk inclusief rond de plaats waar de villa zich bevindt zijn nog maar 30 andere villa’s gebouwd. De ligging is zo ideaal dat de prijs grotendeels ook daar een rol in speelt. We zijn benieuwd wat de 79-jarige miljardair voor ogen heeft na de dikke winst op zijn voormalige villa.

Ron Perelman villa