Iedereen die aan het daten is of misschien zelfs al een partner heeft wil zich graag even uitsloven op 14 februari op Valentijnsdag. Originele cadeaus verzinnen is dan ook moeilijk, maar een romantisch hotel meepakken met een koud glaasje champagne, rozenblaadjes op het bed en een bubbelbad zit je altijd goed.

Natuurlijk heeft niet iedereen hetzelfde te besteden. Daarom hebben wij hier voor jullie drie hotelkamers, waarvan één wat goedkoper. De tweede is iets boven gemiddeld en het laatste hotel is voor de échte uitslovers. Het zijn allemaal top hotels die de ideale Valentijnsdag bieden voor jou en je partner.

Van der Valk Hotel Akersloot – € 137 per nacht

In de stad van de kaaskoppen is een prachtig Van Der Valk hotel die de beschikking heeft over een groot kingsize bed, een groot balkon en het allerbelangrijkste: een bubbelbad.

Alkmaar suite

Helaas zul je wel je eigen rozenblaadjes mee moeten nemen of je zou het van te voren aan moeten vragen, maar één ding is zeker: een romantische Valentijnsdag moet zeker mogelijk zijn in de zogeheten comfort tweepersoonskamer bij het Van der Valk Hotel Akersloot.

Main Port design Hotel Rotterdam – € 432 per nacht

Op De Kop van Zuid staat het Main Port Design Hotel. Voor Valentijnsdag is de Waterfront Sauna kamertype de perfecte kamer voor een romantische avond. Vanuit de whirlpool heb je een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam en natuurlijk de welbekende Erasmusbrug.

Rotterdam suite

Je hebt niet alleen de beschikking over een whirlpool, ook kan je even lekker het zweet over je heen laten lopen in de sauna, alwaar waar je ook nog eens een film op kan zetten via de flatscreen tv die in de sauna is ingebouwd.

Conservatorium Hotel Amsterdam – € 700 per nacht

Voor de portemonnee is het zeker geen aanrader, maar als je je dan echt uit wilt sloven, kan dat niet beter dan in het Conservatorium hotel in onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Speciaal voor Valentijnsdag hebben ze een suite ingericht met een kingsize bed met rozenblaadjes kaarsjes, champagne en het enige wat jij hoeft te doen is de sleutels ophalen en je partner verstelt doen staan.

Valentijnsdag Amsterdam
Conservatorium Amsterdam