De naam André Hazes valt de afgelopen tijd geregeld op diverse media-outlets. Is het niet vanwege zijn opmerkelijke fysieke transformatie, dan is er wel weer weer iets tussen zijn moeder, (ex) vrouw, madam Maasland of zijn nieuw vlam. De zoon van de welbekende gelijknamige volkszanger had veel boekingen – waar ‘ie veel geld voor kon vragen – maar dat staat nu zo goed als stil – we hoeven niet uit te leggen waarom. Dit is het vermogen van de 28-jarige zanger.

Andre Hazes jr. hoeft niet op een paar centen meer of minder te letten. Het vermogen van Andre Hazes zal veel van zijn leeftijdsgenoten – en daarbuiten – stinkend jaloers maken. Natuurlijk is dat gedeeltelijk te danken aan de nalatenschap van zijn vader, maar dat is slechts een klein component binnen het totale plaatje.

Start van zijn carrière

Hazes maakte in 2010 en 2012 twee albums met met zijn oudere zus Roxeanne Hazes. Beide platen bereikten de top 20 in de Nederlandse albumlijst. In 2013 werd Hazes gevraagd om zitting te nemen in de jury van het programma Bloed, Zweet & Tranen, naast onder meer Gerard Joling en Danny de Munk.

In de tussentijd was hij gastartiest bij diverse shows en optredens. In 2016 verscheen het vierde album van Hazes, getiteld Leef. Met het nummer die dezelfde titel draagt had hij een flinke hit te pakken. In het najaar van hetzelfde jaar begon Hazes bij SBS6 met de tv-quiz Rad van Fortuin.

Begin 2017 gaf hij twee uitverkochte soloconcerten in het AFAS Live te Amsterdam. In oktober volgden twee nog grotere concerten in Ahoy Rotterdam, wat resulteerde in een concertenreeks. Daarmee is hij de jongste solo-artiest die meer dan 100.000 bezoekers naar de Rotterdamse concerthal wist te halen. Van september 2017 tot februari 2019 was Hazes te zien in zijn eigen realitysoap, genaamd André Hazes ‘Ik haal alles uit het leven’. Eind 2018 bracht hij ook nog een eigen kledinglijn uit.

Vermogen van André Hazes jr.

André heeft het dus goed voor elkaar en is lekker aan de weg aan het timmeren met diverse projecten. Zijn vermogen wordt geschat op maar liefst 4 miljoen euro. Dat was begin dit jaar, dus dat is ongetwijfeld nog wel wat aangedikt. Hij heeft twee eigen bedrijven: AGJ Produkties en Dre Hazes is Twentythree Holding – niet meer en minder dan een financiële holding. Eerder dit jaar werd bekend dat het gezamenlijke vermogen van de bedrijven 2 miljoen euro is. Waar het totale vermogen van de twee bedrijven tijdens de inschrijving bij de KvK in 2015 ‘slechts’ twee ton was, was het in 2017 al gestegen naar een totaal van €1,8 miljoen.

De woning waar hij tot voor kort woonde met Monique kostte 1.075.000 euro. Dat is overigens niet de enige residentie in zijn bezit, Hazes jr. heeft namelijk in Vinkeveen nog een leuk huisje staan, vlak bij zijn moeder. Terwijl zijn sommige leeftijdgenoten nog studeren of het moeten doen met een modaal inkomen, is Dré zich aan het afvragen wanneer hij zijn volgende miljoen kan bijschrijven. Hij vraagt namelijk €12.500 per optreden van een half uur. En ook al is het weinig optreden in deze tijd, zit hij er ongetwijfeld warmpjes bij.