In het altijd mooie Wassenaar staat weer een werkelijk waar schitterende woning te koop. Om precies te zijn op de Groot Haesebroekseweg 53. Daar staat een pareltje van jewelste te koop. De woning is tot in de diepste puntjes afgewerkt en dat maakt hem nog even extra bijzonder.

Wassenaarse parel

Hij is gebouwd in 1915, maar heeft een aantal metamorfoses achter de rug en is daarmee een modern paleis geworden. Per vierkante meter betaal je bijna € 8000. Geen goedkope grond dus.

Wassenaarse parel tuin

Ondanks dat heeft de toekomstige eigenaar niks te klagen op een perceel van wel 2363 vierkante meter. Daarbij heb je 541 vierkante meter aan woonruimte, dus daar zit de volgende bewoner ook goed mee gebakken.

Begane grond

Je komt het perceel opgereden via een prachtige oprit en hebt de mogelijkheid om de wagens onder de carport te plaatsen om vervolgens de schitterende woning te betreden.

Wassenaarse parel keuken

Je stapt binnen in een grote hal die leidt naar de bovenverdieping, woonkamer, keuken en zitruimte. De begane grond heeft ook nog een leeshoek, een muziekruimte waar een piano en een aantal andere instrumenten liggen, een niet-afgezonderde ruimte waar een kantoortje staat en nog een bijkeuken.

Tuin + mancave

De bijkeuken leidt je naar de bizar grote tuin met een prachtig terras waar je de ideale zomer kan doorbrengen. Zonnetje, ligbedje en barbecue. Betere combinaties bestaan er niet om een zomer mee door te brengen.

Wassenaar mancave

In de tuin staat ook nog een extra gebouwtje. Hier is de mancave te vinden. Het is simpel, maar zet een pooltafel een bank en een barretje neer en je stelt de man al tevreden.

Bovenverdiepingen

Op de tweede en derde verdieping van de woning is ruimte gemaakt voor in totaal zes slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met minimaal een douche en toilet, maar natuurlijk torent de master bedroom hier weer bovenuit zoals het in elke luxe villa doet.

Wassenaar gang

Deze master heeft een walk-in-closet waar je u tegen zegt. Als je kleding hier niet allemaal past dan gaat er echt iets niet goed.

Voor deze woning betaal je 4.300.000. Geen goedkoop huisje helaas.

Bekijk hier de advertentie van de Wassenaarse parel

Wassenaarse parelWassenaarse parel bibliotheekGameroom