Reeds schreven we al over de welvaart van de grootste Nederlandse gaming-YouTuber, Jelly, die momenteel in een luxe villa in het belasting vrije Monaco woont. In dat artikel werd ook wel duidelijk hoeveel Jelle van Vucht daadwerkelijk heeft verdiend met al die video’s op YouTube.

Wie is gaming-YouTuber Jelly?

Toch willen we hem nog even introduceren. De geboren Limburger studeerde video en audiovisie in Eindhoven, maar hij kon gemakkelijk van zijn YouTube-inkomsten leven en besloot daarom met zijn opleiding te stoppen om zich volledig op YouTube te storten.

Door samen video’s met Kwebbelkop te maken groeide hij al snel uit tot een YouTube sensatie met zijn Engelstalige video’s. En sinds ruim twee jaar woont hij in Monaco, samen met zijn Noorse vriendin ‘IamSanna, die ook actief is op YouTube en bijna 7 miljoen abonnees heeft op het videoplatform.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jelly (@jelly)

Extravagante wagenark van Jelly

We maakten ook kennis met zijn veelomvattende wagenpark, die bestaat uit een schitterende gifgroene Lamborghini Huracán (€ 318.207) een Porsche Panamera Turbo (€ 200.000) en als kers op de taart nog een Ferrari F8 Tributo (€ 300.000). Toch miste er nog een beauty aan deze bijzondere collectie van de YouTuber.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jelly (@jelly)

Alles erop en eraan

Daarom toonde Jelly vol trots aan zijn volgers zijn gloednieuwe Lamborghini Urus in het zwart. Het gifgroene thema van zijn YouTube-kanaal is hij ook niet helemaal vergeten. Deze kleur komt nog terug in de remklauwen.

De prijs is lastig te bepalen aangezien de wagen getuned is in Monaco. Starts Monte Carlo kondigde via hun story’s de wagen aan waarin je Van Vucht  van het terrein afziet cruisen op een regenachtige dag in het belastingaparadijs.

Terugkomend op de prijs kunnen we alleen de prijs voor een ‘normale’ Urus geven, exclusief alle extra’s die Jelly aan zijn bak heeft toegevoegd. Dit komt neer op € 274.844, maar reken hier nog maar een paar ruggen bij.