We kennen Trump allemaal van zijn periode als president van de Verenigde Staten. Nadat Biden werd verkozen als president mocht Trump vaarwel zeggen tegen het échte Witte Huis en keerde hij terug naar Palm Beach. Naar een luxe landgoed genaamd Mar-a-Lago welteverstaan. Volgens zijn zoon Eric “een ​​van de mooiste herenhuizen in Palm Beach.”

Weinig interesse in Donald Trump (zijn villa)

Direct tegenover aan de andere kan van de straat staat het ‘witte huis’ dat ook van de familie Trump is. De buren waren niet al te blij met zijn komst, vanwege zijn politieke voorkeuren en uitingen, en om problemen te ontwijken leek er geen andere manier op te zitten dan de woning te koop te zetten.

Vorig jaar werd al een poging gewaagd om Palm Beach te verlaten, maar wegens weinig interesse werd de woning met een vraagprijs van $ 49 miljoen na twee maanden er alweer vanaf gehaald. Uit eigendomsgegevens blijkt dat het huis met twee verdiepingen werd gebouwd in 1956, maar de woning heeft al meerder metamorfoses ondergaan.

Omdat het aan de oceaan ligt is de residentie omgedoopt tot  ‘Beachhouse’ en werd het voor het laatst gekocht in 2004 voor $11.5 miljoen.

Donald Trump

Het is nu opnieuw op de markt gekomen voor maar liefst $ 59 miljoen. Ze hebben de prijs omhooggegooid vanwege populariteit van Palm Beach en daarom leek het hem het waard om opnieuw een poging te wagen.

Waar beschikt de woning over?

De woning heeft acht ruime slaapkamers, drie badkamers, een luxe woonkamer, een serre, familiekamer, een bibliotheek en een bar met een koelkast vol alcoholische versnaperingen. Of de 75-jarige ex-president hier vaak gebruikt van maakt, is onduidelijk.

Het is inderdaad een forse prijs en daarom bieden ze ook de optie tot huur aan. Al met al bin je op lange termijn dan wel flink meer kwijt, want $ 100.000 per maand valt niet bepaald te classificeren als goedkoop. Maar wat verwacht je van een voormalige woning van een ex-president. Zeker niet van een die ooit de legendarisch woorden zei: “Mijn vader gaf me ‘een kleine lening’ van $ 1 miljoen om te beginnen.”