Vorige week vertelde Robbie Williams op een Australische radiozender dat hij geen enkel vastgoed eigendom meer heeft. Terwijl we ons absoluut niet druk hoeven te maken over de succesvolle zanger, blijken de geruchten dat Drake zijn villa in LA zou hebben gekocht, waar te zijn.

Drake heeft ‘laatste villa’ van Robbie Williams gekocht

Williams zei indertijd het volgende over de geruchten dat Drake zijn huis zou hebben gekocht: “Ik kan dat niet bevestigen of ontkennen. Als het waar zou zijn en ik er iets over zeg, dan heb ik een probleem met een bepaalde Canadese zanger.” Echter heeft de website Dirt onlangs bevestigt dat het inderdaad ging om de ‘Canadese zanger’ Drake.

Robbie Williams

Alhoewel het in eerste instantie op de markt werd gebracht voor $ 85 miljoen, blijkt uit de gegevens dat het landgoed in Toscaanse stijl uiteindelijk is overdragen voor $ 10 miljoen minder. Alsnog een flinke winst voor de Britse zanger, die het in 2015 kocht voor $ 32,7 miljoen.

Voorzieningen van de villa

Drake mag zichzelf vanaf nu de trotse eigenaar noemen van 2300 vierkante meter aan woongenot op een perceel van 8 hectare aan de westkust van de Verenigde Staten. Het pand huist zeven slaapkamers en 13 badkamers, heeft een motorcourt voor 11 auto’s, riante woon- en eetkamers en een gastronomische keuken. Qua vermaak kan er een bezoekje worden gebracht aan de bioscoop of een balletjes geslagen worden op de tennisbaan.

Robbie Williams

De deal volgt nadat Drake besloten om zijn vorige eigendommen in LA te verkopen. Een aaneengesloten verkoop van drie eigendommen in het bewaakte Hidden Hills, waar Sylvester Stallone onlangs een villa kocht, voor een totaal prijskaartje van meer dan $ 22 miljoen. Williams gaat ondertussen naar verluidt intrek nemen in een chic huurhuis in de bewaakte gemeenschap van Beverly Park, waar hij ooit ook een villa had die in 2019 werd verkocht voor $ 28 miljoen.

Neem ook eens een kijkje binnen het gigantische huis van Drake in de welvarende wijk Bridle Path in Toronto.