Nadat zijn Gooische villa in Blaricum al sinds 2013 te koop stond, wist Gordon Heuckeroth ”m vorig jaar, na een langdurig proces van prijsdalingen, eindelijk te verpatsen. Gedurende die periode, na het kopen van een penthouse in zijn geboorteplaats Amsterdam-Noord, bezocht hij geregeld Dubai om daar een nieuwe leven te starten met zijn toenmalige vriend.

Gordon heeft eindelijk een ’thuis’ gevonden in Dubai

Ondertussen zijn de twee uit elkaar en lijkt de 53-jarige zanger, presentator en (horeca)ondernemer het avontuur in z’n eentje voort te zetten. Vóórdat hij iets op het oog had huurde hij een appartement in The Residences, Dorchester Collection – een wolkenkrabber met 39 high-end woningen op het Palm Jumeirah – voor maar liefst € 40 duizend per maand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Enkele honderduizenden later is het hem naar eigen zeggen gelukt om iets op de kop te tikken in de Verenigde Arabische Emiraten. “Dit is het uitzicht waar ik me de komende jaren aan mag vergapen”, schrijft de presentator onder een video op Instagram. “Sorry voor alle paragnosten die zeiden dat ik in een jaar alweer terug zou zijn. Ik heb mijn nieuwe leefplek omarmd en ik geniet intens.”

Skyline van Dubai

Los van een zwembadje en het uitzicht op de skyline van Dubai houdt Gordon de rest van zijn nieuw plekje geheim. Per 1 mei zal hij er officieel in gaan trekken, dus tegen die tijd zullen we hoogstwaarschijnlijk meer te zien krijgen. Gezien de lucratieve carrière van Gordon, de verkoop van zijn villa en zijn geschatte vermogen heeft hij vast iets moois weten te financieren.

Gordon is dus zeker van plan om de komende jaren in Dubai te blijven, ondanks wat anderen daarvan zeggen of vinden.