Igor Alberts en Andrea Cimbala hebben samen maar liefst 12 kinderen. De ex-bloemist en zijn vrouw harken miljoenen binnen dankzij multi-level marketing (MLM) en Bitcoins. Naar eigen zeggen dan. Het blijft hun claim to fame en inmiddels is het echtpaar en hun arsenaal aan kinderen wekelijks te aanschouwen in het programma The Sky is the Limit.

Igor Alberts en Andrea Cimbala

Samen met zijn dertig jaar jongere vriendin Andrea Cimbala zorgt de excentrieke Igor voor hilarische en opmerkelijke taferelen. Dat is in de tweede aflevering niet anders: de miljonair blijkt van alle markten thuis te zijn en heeft zelfs een rapcarrière op het platteland.

Alberts is zelden thuis. Normaal gesproken is hij met zijn vrouw op pad om de producten uit hun motivatiefabriek Success Factory aan te prijzen – over de hele wereld, maar nu zit hij voornamelijk in zijn excentrieke huis in Naarden, dat matcht met zijn persoonlijkheid. Hij is recht voor z’n raap en de term ‘bescheidenheid’ lijkt niet in zijn vocabulaire voor te komen. Zo zei hij in een fragment in het tv-programma: “Ik identificeer mezelf met Julius Caesar, met Napoleon, met Dzjengis Khan, met Nelson Mandela en Gandhi. Met alle grote leiders die dingen hebben gedaan, die dingen zagen, voordat ze er waren.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Goede cijferlijst = cashen

Een van zijn zoons, Quinten, kan nogal eens een lakse houding tegenover school hebben, maar zijn pa heeft daar wel iets op bedacht in de vorm van een “weddenschap”. Als hij zijn cijfers boven een bepaald gemiddelde houdt, krijgt hij € 1.000,- van vaderlief. Maar zoals elke rechtvaardige weddenschap: lukt dat hem niet, dan moet hij zelf € 500,- dokken.”Ik ga geld verdienen of verliezen. Maar in dit geval, verlies ik het liever”, aldus Igor Alberts.