Wanneer je vóór je 30ste miljonair bent geworden, kan je al je jongensdromen waar gaan maken. Als iemand daarmee bezig is, dan is het Joel Beukers wel. Los van zijn goedlopende ondernemingen in de sportsupplementen en dranken, scoren ook zijn video’s, waar fitness en auto’s centraal staan, goed.

Wagenpark van Joel Beukers

Maar wat heeft Joel ‘ga voor goud’ Beukers ondertussen nou allemaal in zijn garage staan? Uiteraard zijn Mercedes-AMG G63 6X6, maar ook een Ferrari 812 Superfast, Lowrider, een BMW X5, een gouden Fiat Multipla en een Formule 1-bak. In zijn nieuwste video kondigt hij aan dat zijn wagenpark wordt uitgebreid met een Mercedes 560 SEL uit 1991, het laatste productiejaar van de wagen.

In een gloednieuwe nieuwe video wordt de nieuwe auto met de uitstraling van een staatslimousine onderworpen aan het rijgedrag van team-Joel Beukers. Deze versie van de Mercedes-Benz S-klasse is geleverd van juli 1987 tot mei 1991. Naar eigen zeggen heeft ‘ie ‘m gekocht voor de lange ritten, zodat ‘ie lekker onderuitgezakt achterin kan plaatsnemen om nog even wat telefonische zaken te bespreken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

“Het enige nadeel van de Mercedes vind ik, want ik heb het ook met die G-Klasse, is dat er geen bekerhouders zijn,” vertelt de 33-jarige. Ondanks het jaartal heeft de nieuwe auto van Joel Beukers toch enkele fijne voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan stoelverwarming en kan de achterbank kan verzet worden. Geen overbodige luxe gezien zijn lengte van 1.88.

‘Diplomatenwagen’

Met nog geen 100.000 kilometer op de teller is deze ‘diplomatenwagen’ een stuk chiquer dan de rest van zijn voertuigen, die haast allemaal met goud beklad zijn. Qua prestaties is ‘ie dan ook niet heel bijzonder in vergelijking met de rest.

Onder de kap ligt een 5.5-liter V8-motor met goede 279pk en 430Nm. De topsnelheid komt hiermee uit op 240 km/h en vanuit stilstand zit Beukers in 7,2 seconden op de 100 km/h. Welk prijskaartje eromheen hing, is niet bekend, maar het zal in geval stukken minder zijn geweest dan de nieuwprijs van € 120 duizend.