Nadat Maxime Meiland en haar verloofde Leroy Molkenboer intrek hebben genomen in hun nieuwe huis werd in de vroege morgen van 14 maart de vorige woning officieel overgedragen aan de nieuwe eigenaar. De 26-jarige Meiland hield er een winst van € 46.000 aan over. Geen vriendenprijsje dus, ook al is de woning verkocht aan een familielid.

Maxime Meiland verkoopt wéér woning in Noordwijk

Maxime en Leroy kochten de villa in maart vorig jaar voor een prijs van € 734.000 en volgens BekendeBuren heeft het stel er 780.000 euro voor gekregen. En snelle aftreksom leert ons dat het winstbedrag neerkomt op € 46.000. Niet indrukwekkend veel maar toch opmerkelijk aangezien het binnen de familie werd verpats.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

In Noordwijk gingen de geruchten rond dat haar zus Montana de koper zou zijn geweest, aangezien die ook op zoek was naar een nieuwe woning met haar vriend. Echter heeft ze dat zelf ondertussen ontkracht. “Ik hoorde het, dat was ook een nieuwtje voor mij”, zei Montana daarover tegen Weekend. “Ik weet nergens van, want het klopt niet. Het huis is wel mooi hoor, maar ik vind het vrij strak.”

De Meilandjes hebben aan BekendeBuren laten weten dat de koper een dochter is van een nicht van de familie. Al snel bleek dat zij de financiering rond had en dat de overdracht kon gaan plaatsvinden.

Vastgoed van de Meilandjes

Het gaat snel met de koop en verkoop van stenen binnen de Meilandjes. Haar ouders Martien en Erica hebben er al een aardige huizenwissel opzitten na Chateau Meiland en ook Maxime flink in de weer. In maart van 2021 kocht ze nog een woning Noordwijk voor € 1.250.000, maar deze was kennelijk te klein voor nog een kindje, dus werd die al gauw weer in de stille verkoop gezet. Om vervolgens het nét verkochte huis, wederom in Noordelijk, te kopen.