Gisteren schreven we al over Rico Verhoeven die zijn McLaren 720s naar Absolute Motors bracht in de veronderstelling dat de wagen een make-over zou krijgen. Dit werd uiteindelijk omgebogen naar een verrassing. Verhoeven werd gelokt naar Louwman Exclusive die hem verraste met een gloednieuwe McLaren 720s Spider. Nou ja, niet nieuwe, want de wagen is namelijk in eigendom  geweest van iemand die pas écht ervaring heeft met keihard rijden.

McLaren 702s van Britse Formule 1-coureur

De toch niet zo nieuwe McLaren 720S Spider van Verhoeven was volgens Autoblog van een Formule 1-coureur. Momenteel is hij actief voor McLaren F1 waar hij met zijn teamgenoot Daniel Ricciardo geen al te beste start heeft gehad met het nieuwe Formule 1-seizoen. We hebben het uiteraard over de Britse coureur Lando Norris.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris)

De reden dat Verhoeven geen gloednieuwe wagen heeft bemachtigd, komt puur door de beperkte levering van de 720s Spider van McLaren. Vooral de 720S Spider heeft een tamelijk lange levertijd. In het vorige artikel schreven we al over de performance van de sportwagen, maar het kan geen kwaad om het nog een keer te vermelden, toch?

Performance en uiterlijk van de McLaren 720s Spider

De sportieve wagen heeft 720 pk en een acceleratieprestatie van 0 naar 100 km/u binnen 2,9 seconden. De Spider kan een krankzinnige topsnelheid halen van maximaal 341 km/u, maar of dit helemaal klopt betwijfelen we een beetje aangezien de wagen ook een bezoekje heeft gebracht aan Novitec, die hebben er ongetwijfeld nog wat pk’s bij weten te sleutelen.

Qua uiterlijk is de Spider ook een absolute beauty. De basiskleur van Verheoven zijn aanwinst is Nardo Grey. Dat zou er al supergaaf uitzien op zichzelf, maar de speciale forged carbon-accenten op de motorkap en aan de onderkant maken hem al helemaal af.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)