Deze bijzondere woning is zo’n twee jaar geleden gebouwd en is daarom nog hagelnieuw. Deze bijna ongebruikte villa snakt sinds vorige week naar een nieuwe trouwe eigenaar.

Kenmerken onder het golfende, platte en schuine dak

De villa is niet een woning die je heel vaak terug ziet in het dagelijks leven. Het is een modern ontwerp en ook qua kleuren is er voor een originele combinatie gekozen. De meningen over de buitenzijde van de woning lopen zeer uiteen. Of je houdt er van of je haat het, maar deze woning trek in ieder geval de aandacht en is weer eens iets anders dan een standaard huis.

Haaren

De villa bestaat uit verschillende vormen en heeft daardoor een plat dak, een golfend dak en een schuin dak. Op de buitenzijde van het huis in Haaren bent u dus niet binnen een paar seconden uitgekeken. 

“Meest duurzame en energiezuinige woning van Haaren”

Dat het huis zeer recentelijk is gebouwd is niet alleen aan de bijzondere buitenkant te zien. Op Funda wordt belooft dat het om de meest duurzame en energiezuinige woning van Haaren gaat. Er is bijvoorbeeld veel nagedacht over welke materialen er in de villa verwerkt moesten worden en het dak zitten bepaalde zonnecellen verwerkt die energie opwekken.

Ook tijdens de minder zonnige dagen zorgt de woning voor meer duurzaamheid. Zo wordt het regenwater opgevangen en opgeslagen in de zogeheten ondergrondse-regenwater-opslag. Dit water kan vervolgens gebruikt worden om de tuin mee te besproeien en daar hoeft u zelf niet eens de kraan voor open te draaien. Het huis wekt meer stroom op dan er gemiddeld verbruikt wordt en daarom zou u als nieuwe bewoner veel geld terug kunnen krijgen van de energieleverancier. 

Het interieur

De binnenzijde van de villa is minstens net zo modern als de buitenkant. Het interieur is zeer strak en heeft een ‘schone’ uitstraling. De kamers zijn ruim opgezet en ogen allen uiterst opgeruimd. De eetkamer bevat moderne stoelen met Z-vormige poten. Vanuit deze eetkamer kunt u tijdens het eten de grote tuin in kijken en in de zomer kunnen de openslaande deuren ervoor zorgen dat u niet smelt tijdens het diner. De kamers lopen allemaal in elkaar over en staan zonder deuren met elkaar in verbinding. Ook dit is iets wat vaak terug te zien is in villa’s die vandaag de dag worden neergezet. 

De prijs van de villa valt op zich nog wel mee. Om in deze keurige moderne woning te wonen moet u een € 1.250.000 afrekenen. Nog even sparen dus!