Dušan Tadić zien we over het algemeen niet als stijliconen in de voetballerij, in tegenstelling tot David Beckham en Andrea Pirlo, maar toch kunnen we de Serviër hier en daar betrappen op stijlvolle kledingkeuzes. Tijdens zijn contractverlenging bij AFC Ajax zagen we al een Patek Philippe Nautilus (Reference-5980/1R-001) om zijn pols, maar tijdens de verkiezing van de Servische speler van het jaar 2021, laat hij de wereld kennismaken met zijn rosé gouden Patek Philippe.

Horloge van Dušan Tadić

Op 33-jarige leeftijd is Dušan Tadić net verkozen tot Servische speler van het jaar 2021, na eerder al uitgeroepen te zijn tot Speler van het Jaar in de Eredivisie. De Ajax-spelmaker sloot de twaalf maanden van 2021 af ​​met 37 assists, waarmee hij het vorige record van PSG-aanvaller Lionel Messi overtrof. Zo’n indrukwekkende prestatie mag beloond worden en dat doet Tadić met een Patek Philippe-horloge – als ‘ie ‘m niet al in de kast had klaarliggen. Een Patek Philippe World Time (Reference-5230R) om precies te zijn.

Patek Philippe World Time

Het gaat om een een verfijnd en intelligent ontworpen uurwerk met houtskoolgrijs gelakte wijzerplaat met goud aangebrachte uurmarkeringen die, zoals de naam al suggereert, alle 24 tijdzones aangeeft. Terwijl de kast is uitgevoerd in het rosé goud, bestaat het bandje uit krokodillenleer met een 18-karaats vouwsluiting en is de achterkant van saffierkristal.

Het eigendom van Tadić is in het rosé goud (wit goud is ook een optie) en er hangt een prijskaartje om van € 45.337, maar wanneer we op Chrone24 kijken, ligt de prijs rond de € 40.000 ligt. Hoeveel Dušan Tadić voor het Zwitserse uurwerk heeft betaald, is niet bekend. Maar ja, met een geschat jaarsalaris van € 3,5 miljoen kijkt hij niet op van een paar duizend meer of minder. Het gaat hem er enkel en alleen om of hij er stijlvol bijloopt, en dat is wat ons betreft goed gelukt.

Andere bekende mensen die zijn gespot met een Patek Philippe World Time? Nou, dat zijn niet de minste: acteur en comedian Kevin Hart en MMA-vechter Conor McGregor.

Zie ook hoe het Amsterdamse grachtenpand in Oud-Zuid van Dušan Tadić eruitziet.

Dušan Tadić

Patek Philippe World Time (Reference-5230R)