Of het nou een ideaal plan is om de wereldkampioen kickboksen voor zwaargewichten op te lichten betwijfelen we, maar ene Tiffany van D. is er toch in geslaagd. Het lukte haar namelijk tienduizenden euro’s van de wereldkampioen weg te kapen. Gelukkig kwam de gerechtigheid hier snel naar boven en is de dame opgepakt en is ze inmiddels al berecht voor haar foute acties.

Vrouwelijke ‘Tinder Swindler’ maakt Rico Verhoeven geld afhandig

Om precies te zijn zou het gaan om een bedrag van € 70.000. Uit de berichtgeving van Story ging het om een sponsordeal. Het was dus de bedoeling dat zij haar bedrijfslogo op het broekje van Verhoeven zou hebben staan die hij draagt tijdens zijn gevechten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Volgens zijn manager Karim Erja hadden zij hun aandeel al gedaan en was het wachten op de reactie van de andere partij. Uiteindelijk werd het contact verbroken en zijn ze er nooit meer op teruggekomen. Erja was niet ingegaan om wat voor bedrag de deal daadwerkelijk ging.

Grootste schandaal

De uit Den Haag afkomstige Tiffany van D. heeft meerdere slachtoffers gemaakt en heeft daarmee geen al te beste reputatie voor haarzelf opgebouwd. Haat toppunt was een oplichting van een oudere man, waarvan ze  ruim € 5,8 miljoen aftroggelde. Ook toen werd ze gesnapt en belandde ze in de bak. De manier waarop ze dit deed was te vergelijken met de “Tinder Swindler manier.”

Andere bekendheden

Een groot gedeelte van dit geld werd uitgegeven aan super-de-luxe vakantie’s en accessoires van designermerken. Maar Verhoeven was niet de enige bekendheid die werd opgelicht. Zo traden zangeres Rachel Kramer en zanger Déon Leon ooit op tijdens een diner-show waar Van D. eigenaar van was en hebben vervolgens nooit een cent terug gezien.

De volgende stappen zullen juridische stappen zijn. Gelukkig werd de Nederlandse ‘Tinder Swindler’, zonder Tinder, wel strenger vervolgd voor haar daden in tegenstelling tot de echte Tinder Swindler, Simon Leviev.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Prime Video Nederland (@primevideonl)