We weten allemaal wat een Lamborghini kan doen op de wegen. Je kan hem binnen 2 uur kwijt zijn, maar je kan er ook patserig in rondrijden in de straten van de hoofdstad van Engeland. De wagen waar dit mee gebeurde was om precies te zijn was het een Lamborghini Sian.

De specificaties van de Lamborghini Sian

De bolide bevat een getunede versie van de 6,5-liter V12 uit de Lamborghini Aventador SVJ, in zijn eentje is de sportwagen al goed voor 785 pk. Daar worden 34 electro-pk’s aan toegevoegd voor een totaal van 819 pk. De welbekende 0 naar 100 km/u spinttijd legt deze snelheidsduivel af in minder dan 2,8 seconden over met een topsnelheid van ruim 350 km/u. De prijs van deze stier loopt op in de miljoenen.

Aandachtstrekker

In de video op het YouTube kanaal ‘Supercars on the streets’ krijgt een jonge knaap de kans om plaats te nemen in deze geweldige bolide. Hij wordt de garage uitgereden en trekt direct een hoop bekijks. Voor je het weet gaat ‘ie ervan door, gepaard met een geluid van jewelste.

Londen Lamborghini

De burgers die op de achtergrond voorkomen in de video blijven allemaal staren als de wagen voorbij rijdt. Helaas zul je hem nooit op hele hoge snelheid door de straten zien scheuren vanwege de snelheidsregels die gelden in Londen. Daarnaast worden er van dit model maar 63 modellen geproduceerd, dus ‘m tegen het lijf lopen is, waar dan ook, speciaal.

Goede cameraman

Buiten het vermaak van de schitterende wagen om, is degene die het filmt erg zijn best aan het doen om de het 819 pk sterke voertuig bij te benen op zijn fiets. Onder de video stroomt het dan ook vol met reacties waar ze hem aanraden om volgende keer een elektrische fiets of een Toyota Aygo te pakken. Scheelt ook een hoop gehijg.

Check de video hieronder.