Na een sabrage-compilatie en een avontuur in Saint-Tropez met de duurste Maserati, is het weer hoog tijd voor een vertrouwelijke HouseTour, zoals je ze van Pure Luxe gewend bent. Middels een Rolls-Royce Cullinan – te leen van Autotron Exclusive – gaan we op bezoek bij het duurste huis van Nederland, gelegen aan de Biltseweg 7 in Bosch & Duin.

Duurste huis van Nederland in Bosch & Duin

Wie op Funda de vraagprijs van hoog naar laag zet, komt als eerste in de lijst de miljoenenvilla in Bosch & Duin tegen. Het pand staat op een perceel van 32.388 m² en biedt 2.163 m² aan woonoppervlak. Daaronder verdeeld zijn maar liefst 17 kamers, waarvan (slechts) vier dienen als slaapkamer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Makelaar Leslie de Ruiter van Christie’s International Real Estate – die overigens aan komt rijden in een minstens even mooie Bentley Continental GT – geeft Pure Luxe een uitgebreide rondleiding door de villa van € 18.000.000. “Niet voor niets maakt deze villa van internationale allure trots deel uit van de Master Piece Collection van Christie’s International Real Estate”, aldus de makelaar.

Duurste huis Nederland

Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door de hoge plafonds en raampartijen en de hoeveelheid natuurlijk licht die de woning binnenstroomt. De combinatie van glaswerk en unieke details oogt het niet alleen ultiem prijzig, maar het is het ook echt een lust voor het oog.

Zwembad kan getransformeerd worden in marmeren dansvloer

Eén van de hoogtepunten is toch wel het wellness gedeelte met onder meer een spectaculair binnenzwembad, die alles behalve alledaags is. Met een druk op de knop komt de beweegbare, Braziliaans marmeren vloer omhoog om een dansvloer te creëren. Dit zal een onuitwisbare indruk nalaten bij al je gasten die hun auto’s (ruimte voor 10 stuks) kunnen parkeren in de garage aan het einde van de verwarmde oprit van 214 m².

Miljoenenvilla-6

Naast het zwembad is de villa ook voorzien van een stoombad en een ruime fitnesskamer. En dat is nog niet alles. Er is ook nog een ‘Tuschinski-achtige’ bioscoopzaal aan te treffen. Bij een film hoort natuurlijk een hapje en een drankje. Ook dat is helemaal geregeld. Onder de begane grond bevindt zich een ruime wijnkelder, waar jij je verzameling helemaal zou kunnen uitstallen.

Hoogste vraagprijs momenteel in Nederland

We hoeven ons niet af te vragen of je geïnteresseerd bent, want uiteraard is het antwoord daarop een volmondige ‘ja’, dus laten we het over cijfers gaan hebben. Belangstellenden moeten namelijk rekening houden met een vraagprijs van maar liefst €18.000.000.

Maar zoals je hieronder kan zien, staat daar state-of-the-art woongenot tegenover. De video is gewoontegetrouw inclusief een sabrage en wristcheck. Dit keer eens geen Rolex, maar een Audemars Piguet en vergeet de winactie niet. Veel kijkplezier!