Bij het zien van de uitgelichte afbeelding zul je je ogen niet kunnen geloven met de kennis dat deze woning zich gewoon in Nederland bevindt. We schreven al eerder dat een stukje Ibiza gemakkelijk naar de polder is te brengen, maar Zuid-Europeser dan deze woning in Steenbergen gaat het echt niet worden. Er zijn zelfs palmbomen in deze tuin met rieten parasols om het échte ‘zon, zee en strand’ gevoel te krijgen.

Binnenkijken Steenbergse villa

Los van het zomerse tintje van de woning is het ook een luxepaleis op zichzelf. Het witgekalkte pand met 304 vierkante meter aan woonruimte kan betreden via de voordeur die is omgeven door prachtig afgewerkte steunpilaren.

Steenbergen villa3

Via de hal kom je uit in de woonkamer die verbonden is aan de keuken, eetkamer en het buitenterras die aan de bijzonder grote tuin vastzit, maar daar gaan we later dieper op in. Dit is namelijk niet het enige wat de begane grond te bieden heeft. Via de bijkeuken bereik je de garage die plaats biedt voor vier bolides.

Steenbergen villa

Aan de andere kant kan je de luxe spa vinden. Ondertussen kom je terecht in een luxe spa, met een stoomcabine, tweepersoonsdouche, een luxe bad en tenslotte nog een sauna.

slaapkamer Zuid-Europees

De master bedroom heeft als unieke aspecten nog een krankzinnig grote inloopkast, en nog een trap naar boven die je leidt naar een zonnebank, warmte kampvuur en nog een extra sauna. Waarom ook niet?

Tweede verdieping

Deze verdieping is helaas iets minder spectaculair, maar toch zeker het uitlichten waard. Er is namelijk een recreatieruimte, een ruime slaapkamer voor twee personen en nog een ontspannings- met een fitnessruimte.

Zuid-Europese tuin

Ze zeggen altijd dat je het beste voor het laatste moet bewaren. Dat hebben we bij deze gedaan, want deze woning brengt Zuid-Europa heul prominent. Bij entree van de achtertuin zal het ontzettend grote zwembad je meteen opvallen, maar dit is maar een klein stuk van wat er allemaal in deze Zuid-Europese tuin is terug te vinden.

Via de zwarthouten planken leiden naar een super-de-luxe jacuzzi omgeven door rieten parasols. Verder is er nog een binnenplaatsje waar een knus kampvuur staat die omgeven wordt door allemaal comfortabele stoelen. Met een tuin als deze wordt het lastig afscheid nemen voor de toekomstige eigenaar. Luxere tuinen ga je niet snel tegenkomen op vakantie.

In totaal kost deze woning in Steenbergen € 1.675.000. Bekijk via de volgende link de advertentie op Funda.

 Steenbergen villa