Het 65-meter lange Ambrosia werd gelanceerd in 2006, heeft in 2017 een uitgebreid refit ondergaan en heeft slechts één eigenaar gekend. Het wordt gezien als een “icoon van de Benetti-vloot” en bestaat uit vier dekken.

Ambrosia: prijsverlaging van € 5,2 miljoen

Ambrosia verkeerd in een uitstekende en wordt te koop aangeboden door Camper & Nicholsons International. Dat niet alleen. Het heeft recent een een aanzienlijke prijsverlaging van € 5,2 miljoen meegemaakt.

Ontworpen door Stefano Natucci met scheepsarchitectuur door Espen Oeino, werd Ambrosia gebouwd in staal en aluminium door de Italiaanse werf Benetti, terwijl het interieur afkomstig is uit de koker van Francois Zuretti

Het hoogstandje van het jacht bevindt zich op het bovendek en wordt de “Stargate Room” genoemd. Uitgerust met een uniek maanthema, functioneert het zowel een informele eetzaal als cocktaillounge. Andere binnenruimtes zijn de hoofdsalon met een weelderige eettafel, de lounge op het bovendek en de skylounge op het zonnedek, terwijl ook faciliteiten als een sportschool en een jacuzzi aan boord zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door YACHTING CORNER (@yachtingcorner)

Accommodatie en tenders

De accommodatie is geschikt voor 12 gasten in zes luxe suites, waaronder een weelderige master-passagiershut voor de eigenaar op het hoofddek, een VIP-suite op het bovendek en vier tweepersoonshutten op het benedendek. Alle gastenhutten hebben entertainmentcentra, televisieschermen en een eigen badkamer, terwijl de bemanningsvertrekken plaats bieden aan maximaal 20 personeelsleden.

Qua tenders zal de toekomstige eigenaar uit twee opties kunnen kiezen: een van 8,5 meter en een jettender van 7,5 meter. Momenteel ligt Ambrosia nietsvermoedend rond te dobberen in Azië, maar wie voldoende opzak heeft om aan de vraagprijs te voldoen, kan onverhinderd de zeven zeeën in luxe gaan verkennen. Het jacht bevat een vraagprijs van € 45.000.000, maar er kan ook betaald worden met crypto, zoals we al eerder zagen.