Normaal gesproken kiezen we huizen uit de randstad om uit te lichten. Maar deze keer reizen we af naar het noorden. Richting de nieuwe wijk Middelsee in Leeuwarden. De woning met een prachtig uitzicht over ‘Ljouwert’ beschikt over 233 vierkante meter aan woonruimte en de makelaar van dienst benoemt het een ‘one of a kind’ aanbieding.

Eindeloze mogelijkheden in Leeuwarden

Makelaardij Hoekstra heeft de woning op een smaakvolle wijze omschreven: “Een perfect plaatje voor hardwerkende, bereisde en succesvolle bewoners, die houden van rust, maar zeker ook het leven vieren. Met het gezin én met vrienden en familie.”

Momenteel is de woning nog in aanbouw, maar de indeling is al wel bepaald door het binnenhuisarchitectenbureau Duin Interior. Zo zou er een absolute eyecatcher in de villa komen te staan in de vorm van een balkon (loggia). Je kan het hier zo bond maken als je zelf wil. Er is ruimte voor een jacuzzi, maar zoals je aan de foto hieronder kan zien is buitenplek ook uitstekend geschikt om een loungeset met een mini-bar kwijt te kunnen.

penthouse

De toekomstige eigenaar die tussen de Galgelappen wil gaan wonen kan in samenspraak met de interieur designer op een creatief avontuur gaan, want de mogelijkheden in dit ruime penthouse zijn eindeloos. De concepten die ontworpen zijn laten meteen blijken dat het om een hyper-gemoderniseerd penthouse gaat. Het is de bedoeling dat er vijf slaapkamers komen. waarvan drie een eigen badkamer hebben en de master bedroom krijgt er nog een eigen inloopkast bij.

Interessante toekomstplannen van Middelsee

Middelsee, de plaats waar het appartementencomplex gebouwd wordt is überhaupt nog niet bestaande. Zo zal de nieuwe wijk in juni in aanbouw gaan. Het stadsontwerp zal uit negentig appartementen gaan bestaan, waarvan 62 koop- en 28 huurappartementen.

Leeuwarden penthouse

De ligging zal ideaal worden wanneer alles gebouwd is. Zo komt er een groot winkelcentrum en qua parkeergelegenheid zit het ook wel snor. Iedere inwoner van het complex krijgt namelijk een geheel afgesloten parkeergarage en kan gebruik maken van de binnentuin. En dat allemaal ook nog eens langs een bijzondere jachthaven.

Voor deze Friese droomwoning zul je ongeveer € 1,3 miljoen neer moeten leggen.

Bekijk hier de advertentie op Funda.