Frans Bauer heeft met zijn hits en presenteer-skills een aardig vermogen bij elkaar weten te sparen. Zijn zoon, Christiaan Bauer, profiteert hier optimaal van mee. De jonge knaap werd kortgeleden 21 jaar oud en zijn vader maakte van de gelegenheid gebruik door hem het ouderlijke nest uit te sturen. Ofwel een woning voor hem te kopen.

Frans Bauer koopt tussenwoning voor zijn zoon

De absurde huizenmarkt heeft Christiaan dus geen last mee nadat vaderlief een koopwoning voor hem op de kop tikte. Eigenlijk was het huis was vorig jaar al gekocht met voorbedachte raad en in tussentijd verbouwd naar een nog luxere woning om gereed te zijn op zijn verjaardag.

Echter ver zullen de koffers en verhuisdozen niet hoeven te gaan, want de woning bevind zich haast op steenworp afstand van zijn ouders. Op deze manier hoeft hij de kookkunsten van Frans en Mariska Bauer dan ook niet te missen. Of ze gaan naar de plaatselijke Chinees waar de zanger vaste gast aan huis is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Christiaan Bauer (@christiaanbauer_)

Meerdere profiteurs

Christiaan, en zijn vriendin, boft met een vader als deze. De woning die Frans voor hem kocht beschikt over 145 vierkante meter aan woonruimte. De tortelduifjes krijgen verder de beschikking over vier slaapkamers, een ruime keuken die verbonden zit aan de woonkamer en ten slotte nog een tuin met een afdakje waar de loungeset al klaarstaat. Niet verkeerd voor een starterswoning, nietwaar?

Dit verjaardagscadeau heeft Bauer € 340.000 armer gemaakt. Mocht je nou benieuwd zijn naar beeldmateriaal van Christiaan Bauer zijn nieuwe woning? Klik dan hier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Christiaan Bauer (@christiaanbauer_)