Nadat we misschien wel een van de meest bizarre Oscar-uitreikingen ooit hebben meegemaakt, is het tijd om het landgoed van de hoofdrolspeler, Will Smith, te bestuderen. Ondertussen lijkt het incident zelf al vergeten, maar zoals Chris Rock zelf al zei na de klap te hebben geïncasseerd: “That was the greatest night in the history of television.”

Prachtige landgoed van Will Smith

Er is genoeg gezegd over dit opmerkelijke voorval, dus laten we de aandacht verschuiven naar een iets beschaafder onderwerp. Wat te denken van het imposante landgoed van Will Smith en zijn vrouw Jada? Het showbizz-koppel heeft naar verluidt $ 42 miljoen neergelegd voor dit perceel dat ligt in de wijk Calabasas. Meer bekendheden, zoals Drake en Kim Kardashian, hebben hier ook schitterende residenties staan.

Will Smith

In 2010 werd de villa gebouwd en de woning kent verder geen andere eigenaar dan de familie Smith. Logisch als je ziet wat deze woning allemaal in petto heeft. Zo beschikt het grondgebied van 10.000 vierkante meter over een tennisbaan, bowlingbaan, basketbalveld, volleybalveld, meerdere verwarmde zwembaden, een thuisbioscoop en uiteraard een eigen opname studio. Will Smith is namelijk niet alleen acteur, maar brengt zo nu en dan ook wat muziek uit.

Verder heeft de villa een enorme woonkamer, een keuken, negen slaapkamers, een zitruimte – om maar een aantal dingen op te noemen. Bekijk hieronder een video die zo goed als het hele landgoed van Will Smith onder de loep neemt.