De rebelse Madonna is een van de meest succesvolle en tevens rijkste vrouwelijke artiesten in de wereld. Alleen Rihanna overstemt haar, maar dat komt voornamelijk door haar lingerie- en make-up-merk. De 63-jarige “Queen of Pop” kocht vorig jaar een majestueuze villa van The Weeknd en heeft deze opnieuw aangeboden voor $ 25,995 miljoen, meldt Wall Street Journal als eerst.

Madonna flipt villa in LA

Het pand is gelegen in de sterren-enclave Hidden Hills in Los Angeles en werd door Madonna gekocht voor $ 19,3 miljoen.  Mocht ze het daadwerkelijk voor die vraagprijs verkocht krijgen, boekt ze dus in no time een winst van ongeveer $ 6,6 miljoen. Huizen flippen voor gevorderden.

Madonna

Het gaat om een met wit afgewerkt huis met 1161 vierkante meter aan woonoppervlak, zeven slaapkamers (ieder met een eigen badkamer), terwijl een pension nog twee slaapkamers, twee badkamers en een complete keuken herbergt.

Madonna

Het terrein waarop dit alles staat doet niet onder qua luxe. De motorcourt mondt uit in de garage die door de vorige bewoner, de Canadees The Weeknd is ingericht als een discotheek. Elders zien we nog een zwembad met poolhouse, een spa voor meer dan 10 personen, een buitenkeuken en een basketbalveld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna)

Rijkste vrouwelijke muzikant aller tijden

Madonna’s geschatte vermogen is een verbazingwekkende $ 850 miljoen in 2022, waarmee ze een van de rijkste muzikanten ter wereld is. Sterker nog: Forbes heeft Madonna uitgeroepen tot de rijkste vrouwelijke muzikant aller tijden. Ze heeft meer dan 300 miljoen platen verkocht, zeven Grammy’s binnengehaald waardoor zij en haar gezin (met zes kinderen) in weelde kunnen leven.

Enfin, zie op MLS de advertentie van de te koop aangeboden villa in Hidden Hills.