Memphis Depay leeft momenteel een pittig leven in Barcelona. Hij heeft last van blessures en spendeert zijn tijd met name in de gym en in zijn super-de-luxe residentie. Dit betekent waarschijnlijk ook dat hij iets meer tijd overheeft om te ondernemen.

Als geboren Moordrechter heeft hij steden als Den Haag en Rotterdam altijd in de buurt gehad. Bij een bezoek aan Den Haag, is het dan ook onmogelijk om niet aan het strand te denken en als inwoner van Barcelona idem dito. Daarom kon naast een Rotterdams appartement een strandhuis in de Haagse badplaats niet ontbreken.

Memphis Depay kocht het met achterliggende gedachte

Voetballers zetten hun carrière vaak in om verschillende ondernemingen op te zetten. De een doet dat met kleding en de ander investeert in vastgoed. Memphis doet aan het laatstgenoemd. Na de aankoop van een huis in Den Haag heeft hij besloten het meteen te verhuren voor € 1550 per maand met een eenmalige borg van € 3100.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Memphis woning Den Haag

Wat krijgt de verhuurder terug voor dit maandelijkse bedrag?

De woning beschikt over drie ruimtes verdeeld over 90 vierkante meter aan woonruimte. De inbouw keuken is modern met en met allerlei gemakken en de woonkamer heeft een grote deur naast zich waardoor je het lekker kan laten doorluchten. Daar zit dan ook uiteraard een balkon aan vast.

Voor de huurder is de woning al volledig ingericht, dus die zal zich daar geen zorgen om hoeven te maken. Verder beschikt de woning over ruime woonkamer die verbonden zit aan de eetruimte en in totaal zijn er twee ruimte slaapruimtes die gemakkelijk plaats bieden aan een groot tweepersoonsbed, beiden met en-suite badkamer.

Memphis Depay heeft de woning voor een schappelijke prijs van ongeveer € 325.000 gekocht.

Mocht je nou meer foto’s willen zien van Memphis Depay zijn strandhuis? Bekijk deze hier via de website van BekendeBuren.

Memphis woning Den Haag