In een van de vorige afleveringen van Familie Gillis: Massa is kassa gaat Peter Gillis samen met vriendin Nicol naar hun appartement aan de Spaanse Costa. Maar ondertussen blijkt dat ze die woning verkopen. Reden? Ze hebben iets veel mooiers gevonden in het zonovergoten land.

Nieuwe vakantiewoning in Spanje van Peter Gillis

Nadat de ene auto na de andere wordt ingeruild, is Gillis, los van zijn vakantieparken, bezig met een hele volksverhuizing. Nadat hij eerder al een kolossaal kasteel in België kocht, heeft hij volgens De Telegraaf zijn Spaanse appartement ingeruild voor een woning dat lijkt op een paleis. Kosten? Er zou zo’n € 3,2 miljoen mee zijn gemoeid.

Voor een man met een geschatte waarde van circa € 90 miljoen is het uiteraard geen verassend gegeven dat hij alles lijkt te kopen wat los en vast zit. Zijn nieuwste aanwinst zou beschikken over 750 vierkante meter aan woonoppervlak, 6 slaapkamers, een binnen- en buitenbad, een sauna en een jacuzzi. Zijn nieuwe Rolls-Royce Phantom zou bijpassend op de oprijlaan staan.

Waar het object nog meer in uitblinkt moeten we nog ondervinden, maar het zal ongetwijfeld in de nabij toekomst een rol spelen in de realityshow van de familie Gillis.

Zie in de video via deze link de eerste beelden van het nieuwe paleis van vakantiepark-patron Peter Gillis