Van 14 tot en met 18 april zal Jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit het toneel zijn van de eerste editie van de Rotterdam Boatshow. Het is een chique en exclusieve beurslocatie “waar de meest prestigieuze jachten, tenders en toeleveranciers van internationale scheepswerven worden gepresenteerd.” De Monaco Yacht Show, maar dan op z’n Hollands. Enfin, wij van Pure Luxe zijn er al vroeg bij en mogen een aantal tickets én korting weggeven.

Rotterdam Boatshow

De jachthaven ligt direct aan de Maas, in het centrum van Rotterdam, en werd in 2014 voltooid. Sindsdien heeft havenmeester André Eleveld deze locatie uit laten groeien tot een haven met 100 vaste ligplaatsen en 25 plaatsen voor passanten. Dankzij deze uitbreiding is het de perfecte plek voor een geslaagde botenshow.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Het evenement is dagelijks geopend van 10.00 uur tot en 17.00 uur, met aansluitend alle dagen een feestelijk avondprogramma. Buiten het bezichtigen om, is er ook de gelegenheid een proefvaart te maken door de Oude Haven of over de Maas. Verder is de Rotterdam Boatshow all-inclusive, dus een hapje en drankje “op gastronomisch niveau” bij de prijs van een kaartje zijn inbegrepen.

Maak kans op een ticket

Het is dus een exclusieve aangelegenheid, maar gelukkig zijn je amices van Pure Luxe er om je een handje te helpen. Wij mogen namelijk 5 tickets weggeven. Laat in de video hieronder een leuke ‘command’ achter en wie weet sta jij binnen enkele dagen te flaneren op een degelijk vaartuig.

Ben jij het niet geworden? Geen probleem. Met de code PURE LUXE kun je tegen een fijne korting alsnog voordelig een ticket scoren. Voor meer informatie en kaartjes ben je op de website van Rotterdam Boatshow op het juiste adres.

Met speciale dank aan André Eleveld en Aad Timmerman van de Rotterdam Boatshow, Princess Yachts Benelux en Salut Boats.