Rico Verhoeven over enkele dagen alweer 33 jaar, maar daar is weinig van terug te zien gezien zijn fysieke gesteldheid – ook al is hij niet ongeschonden uit zijn duel met Jamal Ben Saddik gekomen. De geboren Brabander is namelijk tot en met juni niet in staat om de ring te betreden. Dat geeft hem ondertussen genoeg vrije tijd om zijn verjaardag op 10 april uitgebreid te vieren.

De nieuwe aanwinst van Rico Verhoeven

Uiteraard hoort een cadeautje ook bij een verjaardag. We waren er al van op de hoogte dat ‘The King of Kickboxing’ een aardige bolide als verrassingscadeau kreeg van McLaren, maar wat is stoerder dan een brute motor?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

De BN’er heeft al een aantal motoren in zijn garage staan, zoals een oude Suzuki GSX-R1000R uit 2001 en een Ducati Diavel 126o S uit 2020. Deze twee hebben sinds kort nieuw gezelschap in de vorm van een spiksplinternieuwe Ducati Diavel 1260 uit 2022 gekregen. Hij deelt zijn eerste kennismaking met de motor gewoontegetrouw via zijn Instagram.

“Vandaag kwam er een pre-verjaardagscadeautje binnen. Door de jaren heen heb ik een geweldige samenwerking gehad met Ducati maar dit jaar kwam als een verrassing, bedankt jongens!”, aldus Verhoeven. Met deze woorden introduceerde Verhoeven zijn nieuwe zwart-gele aanwinst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Prijs en performance

De nieuwe motor van Rico Verhoeven is een cadeau, maar mocht je hem zelf op de kop willen tikken ben je al gauw € 30.000 kwijt. Deze 2022 Ducati Diavel 1260 S. heeft 162 pk ter beschikking en 129 Nm met een topsnelheid van 270 km/u. Zijn McLaren is wel stukken sneller, maar de Ducati doet zeker niet onder voor een motor.